Jak si rychle a jednoduše vsadit loterii? Sazka představila kartičky s QR kódem a připravenou sázkou
Sportka je bezesporu nejoblíbenější loterií od Sazky. Sázející už baví desítky let, zažívají s ní adrenalin, napětí, radost i splněné sny. Někteří sázejí pravidelně a mají svá vlastní čísla, jiní dají jen na náhodu. Pro některé je vyplňování sázenky takovým hezkým rituálem a pro jiné naopak trochu nuda. A právě pro tu druhou skupinu, i když nejen pro ni, si Sazka připravila horkou novinku – kartičky s QR kódem pro rychlé sázky.


Přečtěte si také: Sazka pomáhá plnit také sportovní sny! Spouští projekt Sazka Champs


Není čas ztrácet čas! A v případě nových kartiček pro rychlé sázky od Sazky to platí dvojnásob. Dokážou totiž zjednodušit a zrychlit proces podání sázky na všech obchdoních místech Sazky. Stačí si na prodejně vzít kartičku s QR kódem a předložit ji obsluze. Vzhledem k tomu, že kartičku lze používat opakovaně, doporučujeme si ji uklidit třeba do peněženky a používat ji při dalších sázkách.

QR kód na kartičce obsluha jednoduše naskenuje a je hotovo. Zákazník má za pár vteřin podanou sázku, jejíž parametry jsou dány na přední straně kartičky. Nakonec obdrží sázející potvrzení o sázce, které je pak jediným případným dokladem o výhře.
 


Co vše Rychlá sázka umí? 

  • Má QR kód s předem definovanou sázkou. 
  • Funguje jako vsazení náhodných čísel. 
  • Umožňuje jednotlivé sázky nebo předem definované délky předplatného. 
  • Kartičku lze používat opakovaně. 
  • Vejde se do každé peněženky nebo obalu na mobilní telefon. 
  • Ušetří čas a zjednoduší sázky. 


Jak mohu kartičku s Rychlou sázkou získat? 

Kartičky najdete na vybraných prodejních místech Sazky ve speciální kapse nad stojanem se sázenkami nebo přímo na pultu u pokladny.
 

Líbí se vám kartičky s rychlou sázkou? Chcete si podání rychlé sázky zkusit? Od 3.6. 2024 je na 4 500 prodejních místech k dispozici zatím první kartička s předem definovanou sázkou: vsazení plného tiketu Sportky za 220 Kč na páteční slosování.A pozor od 7.6. až do 9.8. 2024 běží prémiová hra Sportky Milionové léto. Každý pátek se tak ve Sportce hraje o jeden garantovaný milion. 

Tak zkuste své štěstí s rychlou sázkou! Jednodušší už to snad ani nemůže být.
 

Přečtěte si také