Henri dorazil do Prahy. Vyhrajte dnes v Eurojackpotu Defender, který si tu miliardář vyzkoušel

Sympaťák Henri přijel do Prahy dohlédnout na start velké loterní události v podobě nového úterního losování Eurojackpotu. A kromě obdivování krás naší metropole si vyzkoušel i parádní Land Rover Defender, o který si dneska můžete v miliardářské loterii zahrát i vy.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliardy


Karlův Most, Lennonova zeď, Malostranské náměstí nebo Hradčany. Nejkrásnější dominanty Prahy si před pár dny přišel na vlastní oči prohlédnout i miliardář Henri, kterého znáte z reklam na Eurojackpot.
 

Nejen pátek, nově i úterý



Nebyly to ale jen krásné výhledy, skvělá gastronomie nebo výborná káva, které sympatického miliardáře do našeho hlavního města přivedly. Do srdce Evropy zamířil zkontrolovat zahájení asi největší loterní události, která nás letos čeká.

Na konci března odstartovalo druhé losování Eurojackpotu v jednom týdnu. Evropská loterie se kromě pátku nově losuje i v úterý, tím ale novinky nekončí.
 

Hlavní výhra se zvyšuje na 3 miliardy


Zatímco doteď se výše hlavní výhry mohla vyšplhat „jen” na zhruba 2,5 miliardy korun, nově se maximální jackpot zvýšil na fantastické 3 miliardy korun. Což je částka, kterou u nás ještě nikdy nikdo nemohl trefit.

Když už usměvavý miliardář, který rád tráví čas na svém ostrově v Karibiku, v Praze byl, rozhodl se také prověřit jízdní vlastnosti Land Roveru Defenderu za 2,2 milionu korun. A jízdu v luxusním SUV, které si rozumí jak s hladkým asfaltem silnic i okruhů, tak i s nezpevněným terénem, si prý užil do poslední sekundy.
 

10 Defenderů a stovky milionů k tomu


Jízdu v miliardářském stylu si už brzo můžete vyzkoušet i vy. Vedle stovek milionů korun si o dalších 10 Land Roverů můžete zahrát v Eurojackpotu už dneska večer. A vsadit byste si měli i v případě, že nové luxusní auto z nějakého důvodu nechcete, v tom případě od nás získáte finanční ekvivalent.

Ve hře o jackpot i mimořádnou prémii, která je určena jen pro české sázející, jste v případě, že si zajistíte plný tiket Eurojackpotu včetně doplňkovky Extra 6. Klikněte si pro něj na tento odkaz.

Přečtěte si také