Finále prestižní Sazka eLeague na For Games je tady, vítězové si rozdělí 500 tisíc

Hledáte tip na víkendový program? Zajeďte do pražských Letňan, kde bude od pátku probíhat největší veletrh hraček u nás For Games. Kromě tipů na vánoční dárky pro malé i velké hračičky se tu také bude konat finále prestižní Sazka eLeague, jehož vítězové si rozdělí 500 000 Kč.

Přečtěte si také: Sazka se stává generálním partnerem profesionálního herního týmu Sinners


Veletrh pro veřejnost začíná v pátek, 22. října a trvat bude až do neděle. První den se můžete těšit na semifinále CS:GO, nabitý sobotní program přinese showmatch, zápas o třetí místo a také superfinále. Na neděli je pak naplánované finále ve hře Dota 2.
 

Program Sazka eLeague na For Games

Pátek, 22. 10.: CS:GO
10:00: Souboj týmů Enterprise a Entropiq
14:00 Souboj týmů Sinners a eSuba

Sobota, 23. 10.: CS: GO
10:00: Souboj o třetí místo
14:00: Superfinále CS:GO

Neděle, 24. 10.: Dota 2
10:00 Finále mezi týmy Hippomaniacs a eSuba
 

Nenechte si ujít hvězdný showmatch

Na For Games vás ale čeká nabitý program i ve chvílích, kdy se zrovna nebude hrát o vítězství v Sazka eLeague. Na veletrh v sobotu zavítají influenceři Jirka Král a Martin Mikýř Mikyska, jejichž hvězdné týmy si to rozdají také ve hře Counter Strike: Global Offensive v sobotu po boji o třetí místo v CS:GO. Kromě nich dvou se na letňanském výstavišti potkáte i s dalšími influencery jako je Alkan, CzechCloud, morry, cuky, blade, miley, itsterez a TheJohny.

To ale ještě rozhodně není vše. Během doprovodného programu bude připravená celá řada soutěží. Zahrajte si na PC souboje ve hrách CS:GO, FIFA, NHL nebo League of Legends. A jestli vám jde mobilní hra Brawl Stars, postavit se dokonce můžete profesionálním hráčům z Enterprise Esports a vyhrát sluchátka od Vivo.
 

Potkejte se s nejlepšími esportovými hráči

Na stánku Sazka Esport bude během programu připravený ambasador projektu a komentátor Ondřej „Lelek“ Kvarda, zástupci Inaequalis nebo třeba hráči SINNERS, se kterými po semifinále chystáme autogramiádu. Během celého víkendu navíc budou se Sazka Esport a Sazka Fantasy probíhat kvízy a soutěže o merch a další ceny.
 

Přidejte se k události na Facebooku


Všechno důležité nejen o Sazka eLeague, ale i spoustu dalších informací ze světa esportu a gamingu, najdete na stránkách ligy na tomto odkazu.

Přečtěte si také