Fanděte našim sportovcům na Olympijském festivalu v Brně

Tento týden vypukly v čínském Pekingu Zimní olympijské hry 2022 a spolu s nimi odstartoval Olympijský festival v Brně, na který bychom vás dnes chtěli pozvat.

Přečtěte si také: Zapojte se do soutěže o 7 setů parádního olympijského oblečení


Festival probíhá do 20. února a otevřený je každý den. Navštívit tu můžete hned několik sportovišť a vyzkoušet si na nich nejrůznější olympijské zimní sporty. Co takhle otestovat svou mušku při střelbě na terč, prohnat puk po ledě, projet se na bobech nebo zkusit curling?
 

Potkejte se s medailisty

Kromě toho, že si na Olympijském festivalu pořádně zvýšíte tep, se můžete kouknout na přenosy, plnit doplňkové aktivity a vybojovat si vlastní diplom, medaili či dárek. Na každý den festivalu je připravený pestrý doprovodný program a setkat se tu můžete se zajímavými hosty a známými českými sportovci.


Chybět nebude třeba horolezec Adam Ondra, snowboardistka Eva Samková, biatlonistka Veronika Vítková, paralympijská medailistka ze ZOH Anna Pešková a běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová. Na zahájení pak dorazili i Tomáš Verner nebo Lucka Šafářová.
 

Vyzkoušejte nový sport

Během trvání festivalu si pak můžete užít například dny s biatlonem, snowboardingem a ženským hokejem, paralympijský den, exhibice v krasobruslení či oslavu našich českých legend. Více informací a přesný program se dozvíte na oficiálních stránkách festivalu.

 

Fanděte s námi

Do Brna to máte daleko, ale olympijské výkony ve vás doslova probouzejíí chuť po sportu? Najděte si ve svém okolí sportovní kluby nebo akce a vyražte si pro svou dávku adrenalinu! Vyhledat je můžete na tomto odkazu.

A protože jsme hrdým generálním partnerem Českého olympijského týmu, hodláme fandit o sto šest! Přidejte se k nám a vyhrajte olympijskou kolekci oblečení od Alpine Pro. Více informací a jak soutěžit najdete na tomto odkazu. #fandisesazkou

Autor fotografií: Radek Miča, Olympijský festival.

Přečtěte si také