Druhá výhra za půl roku. Díky Kolu štěstí je tento muž bohatší o 100 000 Kč

Štěstí ve hře, neštěstí v lásce, říká se. U pana Romana to ale rozhodně neplatí. Nejen, že sčítá výhry skoro jako na běžícím páse, už teď se ale těší, jak si peníze užije na letní dovolené s milovanou rodinou.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka klubu dá peníze svým dětem


Když pan Roman přijel do Sazky, aby se s námi dohodl, jak si výhru z Kola štěstí převezme, nemohli jsme si nechat ujít příležitost trochu ho vyzpovídat. Sympatický muž z Českých Budějovic se svěřil, že má Sazka kartu teprve rok.
 

Sazka kartu mu doporučili v trafice

„Doporučili mi ji v trafice, kam si chodím vsadit. Když mi tehdy paní prodavačka říkala o všech těch benefitech, které ze členství v Sazka klubu plynou, rozhodl jsem se do něj taky vstoupit,“ vzpomínal výherce. A dodal, že Sazka kartu od té doby používá pokaždé, když do obchodu zamíří.

Mezi Romanovy nejoblíbenější hry patří Sportka, kterou sází už zhruba deset let. A byla to právě česká loterní jednička, která mu před nedávnem přihrála výhru 18 000 Kč. Když tedy jen pár měsíců nato trefil na Kole štěstí dalších 100 000 Kč, nejdřív svému štěstí nechtěl uvěřit.
 

Výhru si užije s rodinou

Nakonec se svěřil své nejbližší rodině, s níž si také - až to situace dovolí - hodlá peníze užít. „Zima sice ještě rozhodně neskončila, my už se ale všichni těšíme na léto,“ řekl nám muž z jižních Čech. „Nejradši jezdíme na Makarskou riviéru do Chorvatska, tak si teď peníze uložíme a o prázdninách tam vyrazíme i s vnoučaty,“ popsal na závěr výherce své plány.
 

Zahrajte si o 100 tisíc i vy

O dalších 100 000 Kč se v Sazka klubu hraje i tento a získat je můžete třeba právě vy. Stačí aktivně používat Sazka kartu pokaždé, když si vyrazíte koupit nějaký ten tiket či los. Druhý den poté dostanete na svůj telefon SMS zprávu s linkem na soutěž Kolo štěstí. Po jeho prokliknutí už můžete točit.

Kromě hlavní výhry lze získat tisíce menších částek v řádech desetikorun nebo stokorun. Ty si poté můžete nechat v obchodě vyplatit, anebo je použít třeba na nákup tiketu své oblíbené hry.
 

Zjistěte o Sazka klubu vše, co vás zajímá


Že jste na Kole žádnou částku netrefili? To je také dobře! Právě díky tomu se dostáváte do hry o hlavní cenu 100 000 Kč. Zároveň platí, že čím víc budete Kolem štěstí točit, tím větší šanci na její získání máte.

Pokud zatím svoji Sazka kartu nemáte, zřídí vám ji za pár chvil v některé z několika tisíc prodejních míst s terminálem Sazky, které najdete po celé republice. Klikněte si pro to nejbližší na mapu na tomto odkazu.

Přečtěte si také