Díky Milionovému dešti už jim na hlavu nenaprší: rodina za výhru opraví střechu

Možná si občas koupíte stírací los Zlatá rybka, aby vám splnil tři přání, které slibuje. Tři velké sny ale promění ve skutečnost i Sportka a její doplňkovka Milionový déšť. Rodina si za vyhrané dva miliony splní hned tři velká přání.

Přečtěte si také: Vsadil za minutu dvanáct a vyhrál 30 milionů

Výherkyně si plný tiket vsadila v polovině srpna v trafice, když si zrovna kupovala noviny. „Když už jsem skoro platila, všimla jsem si velké cedule, že se ve Sportce vyšplhal jackpot na velmi zajímavou částku,” říká čerstvá loterijní milionářka. „Přesvědčil mě ale Milionový déšť, který v každém slosování rozdává pěti hráčům po dvou milionech. A tak jsem si plný tiket taky vzala.”
 

Sportka jí už dřív přinesla 38 tisíc

I když není pravidelná hráčka, Sportku si občas vsadí. Díky této oblíbené hře už v minulosti vyhrála 38 tisíc korun. O tom, že jsou bohatší o dva miliony korun, jako první zavolala svému partnerovi, hned pak přišly na řadu její dvě už dospělé děti. Společně pak všichni začali plánovat, jak si výhru užijí.

„Potřebujeme novou střechu, takže část peněz půjde určitě na ni,” mluví o svém prvním přání výherkyně. „Přijde mi docela legrační, že právě doplňkovka s názvem Milionový déšť zajistí ochranu proti dešti,” směje se žena.
 

Nová střecha, auto a dovolená

Milionový déšť ale splní i dvě další přání. „Partner mě přemluvil, že určitě potřebujeme nové auto, tak si už brzy vyrazíme pro nějakou hezkou Škodovku,” přibližuje hráčka. 

Zbytek výhry pak padne na dovolenou, kam vyrazí spolu s dětmi a jejich rodinami. „Nejspíš to bude někam za teplem. Ještě jsme se úplně nerozhodli, ale už teď se těšíme,” ukončuje rozhovor šťastná výherkyně.

Přáli byste si také splnit tři přání? Vyzkoušet můžete třeba právě Zlatou rybku, o které už byla řeč. Oblíbený stírací los stojí jen padesátikorunu, může vám ale nadělit jak novou Škodu Rapid, tak třeba i dovolenou a k tomu ještě milion korun.

Tři přání ale plní i Sportka, kde bude Milionový déšť padat už jen do 7. října. Nepropásněte svoji šanci a vsaďte si co nejdříve, třeba na nejbližší prodejně, kterou najdete na naší interaktivní mapě.

Přečtěte si také