Daruj (si) los Černá Perla k MDŽ. Skrývá v sobě příjemné napětí, radost a možná i milionovou výhru
Jeden den, který patří ženám. Téměř na celém světě se 8. března slaví Mezinárodní den žen. Tento tradiční svátek je skvělou šancí udělat radost partnerce, manželce, mamince, kamarádce nebo kolegyni z práce. Proč by ale ženy nemohly udělat radost samy sobě? MDŽ je tak ideální příležitostí se důkladně rozmazlit a užít si trochu luxusu, vzrušení a při troše štěstí i milionovou výhru… Letos je tím nejlepším dárkem stírací los Černá Perla od Sazky.


Přečtěte si také: Premium Černá perla v sobě ukrývá až 15 milionů. Co byste s výhrou mohli dělat?


Která žena by nechtěla perlu? Ale že jsou pravé perly dražší záležitostí? Možná, nicméně dopřát si k Mezinárodnímu dni žen jedinečnost a potěšení je rozhodně dobrý nápad. Co si takhle udělat radost jedním ze stíracích losů Černá Perla? Každá je jiná a může být i milionová. Při troše štěstí si totiž můžete setřít hlavní výhru až 15 milionů korun a díky Sazce si tak splnit své sny – třeba o náhrdelníku z pravých perel.


Jaká Perla je ta pravá?

Losy z rodiny Černé perly patří dlouhodobě k těm nejoblíbenějším a nejprodávanějším. Je magická a její kouzelná síla přitahuje všechny, kteří se rádi odmění, zastaví a zasní, ale i ty, kteří chtějí darovat jedinečný los jedinečnému člověku.
 
 
Na výběr je navíc z několika cenových hladin losů – Černá perla za padesát korun s hlavní výhrou 1,5 milionu, Velká Černá perla za sto korun s 5 miliony, 10 milionová Maxi Černá perla za dvě stovky nebo úplně nová Premium Černá perla za pět set korun, která přinese jednomu šťastlivci rovných 15 milionů? Jakou z nich si na MDŽ uděláte radost?


V obchodech i online

Losy Černá Perla je možné koupit po celé České republice na více než 7 600 prodejních místech s nabídkou Sazky. Nebo klidně z pohodlí domova na internetu ve formě online losu.


Ženy sobě

Mezinárodní den žen se 8. března slaví téměř po celém světě. Své kořeny má v boji žen za rovnoprávnost. První zmínky o hromadných demonstracích žen za lepší pracovní podmínky a volební práva se objevily koncem 19. století v Severní Americe a Evropě.

Klíčovou událostí pro vznik MDŽ pak byla stávka textilních dělnic, která začala právě 8. března 1908 v New Yorku. Tisíce žen tehdy protestovaly proti nízkým platům, dlouhým pracovním hodinám a špatným pracovním podmínkám.
 

Přečtěte si také