Cyklistická sezona startuje veletrhem For Bikes a Sazka bude u toho

Novinky a trendy v oboru, ale i soutěže a zábava pro malé a velké. To a mnohem více vás čeká na největším veletrhu pro cyklisty For Bikes, který se uskuteční na výstavišti PVA Expo v pražských Letňanech. Sazka si přichystala speciální program, v němž nebudou chybět diskuze s hvězdami BMX, ale také zóna s pump trackem a oblíbenými Hot Wheels.

Přečtěte si také: Sazka rozdala 250 BMX kol dětem z dětských domovů. Podívejte se, jak proběhlo předávání


Plánujete koupi nového kola, hledáte ty nejlepší doplňky nebo tipy na dovolenou či se zajímáte o novinky a trendy v cyklistickém oboru? Pak neváhejte a dorazte na již třináctý ročník veletrhu For Bikes, kde kromě nejnovějších modelů kol prestižních značek potkáte i spoustu osobností z cyklistického světa. A užijete si tu taky spoustu zábavy.
 

Nejnovější kola i doplňky

Na veletrh byste měli vyrazit zvlášť v případě, že plánujete koupi nového kola nebo doplňků. Vyzkoušet si tu budete moct opravdu širokou nabídku modelů ať už klasických kol, tak třeba i BMX a chybět nebudou ani elektrokola, kterým je zasvěcena jedna celá hala. A jako už tradičně se můžete těšit na celou řadu výhodných akcí a slev.
 

Zóna Sazky pro velké i malé

Do Letňan by měli zamířit také všichni fanoušci cyklistiky, a to klidně s celou rodinou, nudit se tu totiž nebudou ani velcí, ani malí. V hale 8 na vás čeká zóna Sazka Action Sports Zone s dvojitou minirampou, na níž si může zajezdit každý - kola a koleběžky si tu zapůjčíte zdarma. 

Součástí je také modulární pumptrack od firmy Parkitect, jež je známá po celém světě. Nejen nejmenší si užijí prostor plný oblíbených hraček Hot Wheels i dalších atrakcí.
 

Potkejte se s nejlepšími jezdci BMX

V zóně Sazka Action Sports Zone se také můžete potkat s hvězdami BMX. Na neděli je připravena diskuze s nadějnými českými reprezentanty, jako jsou Tomáš Beran a Mikuláš Řehořík, jejichž dominantou je frestyle BMX. 

Zastaví se i Sabina Košárková (BMX Racing) a také nová královna české cyklistiky Iveta Miculyčová, která je aktuální mistryní Evropy a třetí nejlepší ženou světa v disciplíně freestyle BMX. Sestavu závodníků doplní šéftrenér BMX reprezentace Lukáš Tamme.
 

Autogramy i dárky

Po diskuzi bude prostor pro autogramy i společnou fotku. Závodníci také vyberou nejaktivnější tazatele, kteří získají hodnotné ceny od Českého cyklistického svazu, ale také pět nadějných mladých sportovců, jimž Sazka věnuje nová kola.

Veletrh For Bikes se bude konat už tento víkend 24. – 26.3. na výstavišti PVA Letňany. Více o veletrhu a podrobný program najdete na stránkách akce. A my už se těšíme, až se tam s vámi potkáme!

Přečtěte si také