Chytré dárky pro sportovce. Tyhle gadgety potěší každého milovníka pohybu!

Chcete obdarovat nadšeného sportovce ve svém okolí? Plánujete si dát novoroční předsevzetí, že se zúčastníte triatlonu, uběhnete maraton nebo alespoň začnete pravidelně cvičit? Máme pro vás čtyři tipy na ideální dárky a pomůcky!

Ideální dárek pro cyklisty


Co: Mio Cyclo Discover Connect
Cena: Od 7 789 Kč


Milujete jízdu na kole a chcete mít o všem dokonalý přehled? S touhle cyklonavigací uspokojíte obojí. S mapami České republiky i celé Evropy se rozhodně neztratíte a můžete s nimi objevit i něco úplně nového. Ukážou vám totiž nejen samotnou trasu, ale i zajímavá místa a aktivity v jejím okolí.
 

Přečtěte si také: 3 chytré gadgety, které nesmí chybět ve vaší domácnosti


Navigace se sama spustí, když se rozjedete, a při delším stání se vypne. Sledovat můžete svou aktuální rychlost a do historie výletů se ukládají nejrůznější statistiky, s nimiž si lze trénink či další vyjížďky lépe naplánovat. Nechybí samozřejmě propojení s chytrým telefonem, díky němuž nepřijdete o žádnou notifikaci ani příchozí hovor.
 

Měřte své výkony jako profíci


Co: Garmin Venu SQ Music
Cena od:4 990 Kč


Mějte přehled o svém zdravotním stavu, pokrocích v tréninku, stresu i dostatku či nedostatku energie. Tyhle chytré hodinky všechno zaznamenají a zvládnou vám naplánovat i cvičební plán. Omezovat se přitom nebudou jen na posilování a kardio, pokud budete chtít, zařadí i třeba jógu nebo pilates.

Hodinky umí sledovat více než dvacet sportovních aktivit od běhu a chůze přes golf až po plavání a lyžování. Příjemným bonusem je elegantní design, poslech hudby, GPS a možnost bezkontaktní platby. A také skutečnost, že jsou právě hodinky značky Garmin mezi sportovci považovány za nejpřesnější i nejspolehlivější.
 

Pohyb i strava pod kontrolou


Co: Snímač Polar Verity Sense
Cena od: 2 190 Kč


Dejte sbohem hrudním pásům, které vás při jistých sportech mohou omezovat, a vyzkoušejte raději praktičtější náramek. Protože je samotný snímač odnímatelný, dá se umístit i na přezku plaveckých brýlí a pod těsné oblečení. Vzít si ho tak můžete do fitka, bazénu či kamkoliv jinam.

Při pohybu zaznamená a uloží všechny důležité údaje a propojit ho můžete s aplikací Polar Flow, která provede analýzu vašeho tréninku a bude hlídat váš pokrok. Navíc je možné s ní synchronizovat další tréninkové aplikace i ty, v nichž si sledujete svou stravu.
 

Stylové běhání s muzikou


Co: Běžecká čelenka Kalenji HB500
Cena od: 599 Kč


Vadí vám při běhu sluchátka, ale oblíbené hudby se vzdát nechcete? Pak je pro vás ideální sluchátková čelenka s bluetooth. Rychle a snadno si ji propojíte s mobilním telefonem a můžete vyrazit. Navíc vás ochrání před větrem a zabrání vlasům, aby vám padaly do obličeje.

Dobře přilne k hlavě, nevadí jí déšť, její prodyšný materiál zvládne odvádět pot a na jedno nabití vám při poslechu vydrží až pět hodin. A za tu dobu nějaké ty kilometry naběháte!
 

Sportujte s výhodnými daty od SAZKAmobilu

Chcete mít jistotu, že se nadšený sportovec připojí po celé ČR, bude mít k dispozici super rychlý internet a data mu jen tak nedojdou? V tom případě mu spolu s chytrým dárkem pořiďte předplacenku od SAZKAmobilu, kterou do konce prosince můžete mít za polovic. SIMku s kreditem 150 korun dostanete za 75 Kč a zdarma je také poštovné. Objednávejte v aplikaci nebo na tomto odkazu.

A tady výhody našeho operátora nekončí. Každý majitel předplacenky nebo tarifu může jednou za měsíc vyhrát jackpot v minimální výši 250 000 Kč, vytočit si kredit navíc na našem Kole odměn a máme i odměny za doporučení. Díky nim můžete získat kredit až ve výši 600 Kč! Přečtěte si více na tomto odkazu.

Autoři fotografií: Archiv výrobců.

Přečtěte si také