Abyste nepřišli o miliony. 10 tipů na tajné schovávačky, kde tiket žádný zloděj nenajde

Nikdy nevíte, který z vašich vsazených tiketů může být ten výherní, a zřejmě nechcete jednoho dne sedět v obýváku s obličejem v dlaních s vědomím, že výhra skončila kdesi v koši. Až se seznámíte s následujícím příběhem, už nikdy svůj tiket jen tak lehkovážně někam nezastrčíte.

2,2 milionu skončilo v koši

Jedním z lidí, kteří měli opravdu pech, je jistý muž ze Spojených států, který zahodil 100 tisíc dolarů (2,2 milionu korun). „Zkontroloval jsem si vsazená čísla a omylem jsem se díval na výsledky losování o den dřív. Potvrzení o sázce jsem vyhodil, ale pak jsem se rozhodl, že si čísla projdu raději ještě jednou. Zahrabal jsem do koše a nemohl uvěřit, že všech 5 čísel se shodovalo.“


Přečtěte si také: Na výchovu dvou dětí zůstala sama. Díky Sportce je z rozvedené maminky loterní milionářka


Naštěstí byl výherní tiket ještě v domácím koši a ne v popelnici a muž tak zaplatil svým vnoučatům soukromé vzdělání a část peněz dal i na charitu.
 

Jen velmi málo výherců si jde pro peníze hned

Výherci si často nechávají odstup několika dnů i týdnů, aby své nové bohatství mohli vstřebat. Pokud jde o velice vysoké výhry, je rozumné si vše promyslet a případně si sehnat finanční poradce. Jenže teď kam uložit tu cennost se vsazenými čísly?

Že by zrovna váš byt či dům navštívili zloději, řekněme není moc pravděpodobné, ale vyloučit to zcela nemůžete. Tajné skrýše vám mohou dodat klid, než se odhodláte zavolat do loterní společnosti a přihlásit se o to, co vám právem patří. Nabízíme pár tipů:
 
  1. Pokud máte děti se záplavou plyšáků v dětském pokojíku, tiket si můžete schovat do bříška jednoho z nich. Probírat se desítkami medvídků jistě nikdo nebude.
  2. Květinoví fandové? Dejte sázenku do igelitu a zahrabejte do hlíny k pokojové květince. Nezapomeňte, ve kterém květináči ji máte. Máte-li zahradu, zakopejte tiket v nepromokavé krabičce do záhonu.
  3. Tiket můžete i zarolovat do hrníčku a uložit ho do horní poličky v kuchyni.
  4. Náruživým čtenářům doporučujeme skrýš uvnitř knihy. Opakujte si v duchu často autora a stránku, kde ho máte. Ušetříte si pak hodiny listování všemi knihami v domě.
  5. Máte sbírku cédéček a nechce se vám svůj hudební život digitalizovat? Přeložte tiket a uložte do obalu své oblíbené kapely, případně do DVD obalu filmu.
  6. Jako trezor může fungovat i díl plovoucí podlahy, který by šel vyndat, případně zdířka ke klimatizaci či falešné potrubí nebo ovládací panel pračky.
  7. Kapsa kabátu v šatně může taky dobře fungovat. Obzvlášť pokud máte dostatečné množství oblečení ve skříni. Nikomu se jistě nebude chtít kus po kusu procházet.
  8. V kuchyni dobře fungují dózy plné mouky, cukru, rýže, kávy a podobně. Dejte tiket do plastikového sáčku a zahrabejte.
  9. Klasika jsou obrazy. Papírek se dá zasunout mezi rám a dílo, ovšem jde o poněkud krkolomné řešení.
  10. Vždycky si můžete výherní tiket přilepit lepenkou na hrudník. Krajní řešení se hodí zejména pro ty, kteří domácím skrýším nevěří.
 

Přestaňte se o tikety bát. Začněte sázet online

Anebo zkrátka vstupte do 21. století a začněte sázet přes internet. Pak už nebudete nikdy muset řešit, kam ten papír dáte. Ani případný oheň vás nezastraší. Výhra se vám připíše rovnou na účet a máte to bez starostí.

K sázení přes internet je třeba registrace, ta ale zabere jen pár chvil. Poté už se můžete ponořit do světa zábavy. Kromě Sportky, Eurojackpotu či Šťastných 10 si můžete setřít online losy nebo vyzkoušet svůj talent na další rychlé hry.

My vám pro dnešní den doporučujeme Sportku, díky které se z vás už zítra večer může stát loterní milionář. Pro tiket si klikněte na tento odkaz.

Přečtěte si také