5 netradičních způsobů, jak si vybírat čísla do loterie. Najděte si ten svůj

Vaše šťastná čísla se vám omrzela a už vám docházejí nápady, podle čeho tikety zaškrtávat? Máme pro vás pár tipů, jakými si můžete sázení trochu oživit. A některé vám dokonce mohou zvýšit šance na výhru nebo vás přiblížit k vyšším částkám! Jaké to jsou?

Věřte náhodě

A teď nemyslíme jen sázení na „náhodný tip“. Náhodná čísla si můžete vybírat i vy sami a udělat z toho úplně novou hru. Jaké číslo vás nebo osobu poblíž napadne jako první? Jaké spatříte, když otevřete knížku na náhodné stránce? Na jaké číslice narazíte při brouzdání po internetu či při sledování televize?
 

Přečtěte si také: Letošní rekord Sportky pokořen! Na Karlovarsko míří 155 milionů


Kreativitě se meze nekladou, některé získané číslovky ovšem nejspíš budete muset přizpůsobit těm nabízeným na tiketu.
 

Pusťte se do kreslení

Nepřipomínávají vám sloupečky s čísly čtverečkové bloky ideální na čmárání a kreslení? Využijte toho a zkuste něco nakreslit! Probuďte v sobě umělce a popusťte uzdu své fantazii. Buďte kreativní a nedržte se jen běžných linek a tvarů. Takový nápad totiž může mít více lidí.
 

Sledujte statistiky

Víte o tom, že každá loterie má své vlastní statistiky? Ty vám mohou prozradit třeba to, jaká čísla se v ní losují nejčastěji a jaká z osudí naopak často nepadají. Ve všemi oblíbené Sportce přináší v prvním tahu největší štěstí číslo 47, nejméně se objevuje 45. Ve druhém tahu nejvíce padá 12, smolná je 43.

V Eurojackpotu se v prvním tahu daří číslu 20, dobrou volbou není 48. Z druhého osudí se často vylosuje 9, nejméně šťastná je pak 2. Ve Šťastných 10 se vyplatí vsadit na 18, příliš úspěchu vám nepřinese 60. Ta přitom nejčastěji vyhrává v Královské hře, kde se málokdy objevuje číslo 64. V prvním tahu Euromilionů si zkuste vsadit na 22 a vyhněte se cifře o jedno číslo menší, tedy 21. Tohoto vzorce se držte i v druhém tahu. Štěstí v něm nejčastěji přináší 2, málokdy pak 1.
 

Dejte šanci numerologii

Každé číslo má svůj význam. Díky numerologii můžete získat svá šťastná čísla podle data či měsíce narození, znamení našeho či čínského zvěrokruhu, jména a spousty jiných kritérií. Stačí si jen vybrat. A vyhnout se můžete i složitým výpočtům, spousta stránek to totiž po vyplnění potřebných údajů udělá za vás.
 

Vybírejte vyšší čísla

Tato metoda vám sice nezvýší šance na výhru jako takové, pokud ale budete mít štěstí, může vám zajistit větší sumičku. Nejspíš vás nepřekvapí, že spousta lidí sází podle svých šťastných a oblíbených čísel, pro mnohé to přitom bývají něčí narozeniny, výročí či jiná významná data.

A to znamená jediné – drtivá většina podobně vybraných čísel se bude pohybovat někde mezi 1 a 31. Třeba v osudí Sportky je ale 49 čísel, pokud se tedy soustředíte na data, velká část z nich se na vašem tiketu nikdy neobjeví. Až budete příště vyplňovat tiket, věnujte pozornost vyšším cifrám. V případě výhry tak budete mít větší pravděpodobnost, že se o peníze nebudete muset dělit.
 

Vzhůru do akce!

Chcete některý z tipů hned zúročit? Je to opravdu jednoduché a hotovo budete mít během chviličky. Tak třeba vstupenku do dnešního losování Sportky si můžete pořídit na pár kliknutí na internetu.

Přečtěte si také