10 důvodů, proč je SAZKAmobil oblíbený. Zákazníci s ním šetří a vyhrávají

Skvělé ceny za volání, SMS i data patří mezi hlavní výhody, které si užívají zákazníci SAZKAmobilu. S námi volají od 0,40 Kč za minutu a datují od 17 Kč za 1 GB. Dobíjet kredit je navíc možné skoro všude.

Přečtěte si také: Dělejte lepší rozhodnutí každý den. 3 aplikace, které pomáhají přírodě


Přinášíme vám rovnou 10 důvodů, proč byste SAZKAmobil měli vyzkoušet i vy.
 

1. Volání od 0,40 Kč za minutu

Běžná cena za volání je s předplacenými kartami 2,50 Kč za minutu, za zprávu zaplatíte 1,50 Kč. Při dobití kreditu za aspoň 300 Kč ale můžete využít Odměnu za dobití v podobě Levného volání a SMS do všech sítí za 1 Kč. Anebo zvolte hlasový balíček 1000 minut, kdy vás pak minuta vyjde na krásných 0,40 Kč.
 

2. Tarify i s daty začínají na 99 Kč

Možná nechcete myslet na dobíjení kreditu, a tak vás lákají spíš tarify. Ty naše nestojí více než 500 Kč a všechny už v základu obsahují mobilní data. Třeba výhodný Šťastný tarif 199 zahrnuje 1 GB mobilního internetu, 100 minut volání a 30 SMS a stojí jen 199 Kč. Vrcholem je pak Šťastný tarif 499 s 5 GB dat a neomezeným voláním za 499.
 

3. Data od 17 Kč za 1 GB

Možná vás spíš než volání a textovky zajímá cena dat, která je neméně skvělá. U datových balíčků začíná cena 1 GB na velmi férových 17 Kč a internet v telefonu také můžete dostat jako dárek při využití další Odměny za dobití. Navíc u nás rychlost připojení datových balíčků nijak neomezujeme, takže zákazníci mohou stahovat rychlostí až 400 MB/s. Po vyčerpání rychlých dat z balíčku připojení k internetu nevypínáme, ale jen snížíme jeho rychlost.
 

4. Odměny za dobití

Při každém dobití za 300 Kč a víc si vybíráte z Odměn za dobití. Kromě Levného volání a SMS za 1 Kč a dat zdarma můžete zvolit i Neomezené volání a SMS v síti či Kredit navíc 100 Kč anebo Mobilní internet zdarma, kde až do 30. 9. nezískáte pouze 1 GB, ale rovnou 2 GB zdarma při dobití online.
 

5. Dobíjení od stokoruny

Ostatní mobilní operátoři mají dobíjení nastavené zpravidla od částky 200 Kč, což může být někdy  zbytečně vysoký obnos. A tak třeba rodiče školáků, studenti nebo senioři jistě ocení, že u SAZKAmobilu lze kredit dobít už od částky 100 Kč.
 

6. Dobíjení na každém rohu

Velkou výhodou SAZKAmobilu je opravdu široká síť prodejních míst, se kterou nám pomáháte právě vy. Zákazníci si tak koupí SIM kartu nebo dobijí kredit na víc než 7500 provozovnách, a to často i 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Kredit lze ale získat také online v naší internetové samoobsluze nebo v aplikaci.
 

7. Měníme čísla ve šťastná

Víte, že je SAZKAmobil jediný operátor, který mění telefonní čísla ve šťastná? Je to díky loterii SAZKAmobil šance, kterou si můžete vsadit pouhým dobitím kreditu za aspoň 200 Kč. Minimální výše jackpotu je 250 000 Kč, v některých měsících se ale přehoupne i přes milion korun.
 

8. Skvělá aplikace

V naší zákazníky dobře hodnocené, přehledné aplikaci najdete vše na jednom místě a správa tarifu, nákup balíčků volání, SMS a dat, ale i dobíjení zaberou jenom pár chvilek. Aplikace je ke stažení zdarma pro Android i iOS.
 

9.  Až 600 Kč kreditu jako odměna za doporučení

Osobního doporučení si velmi vážíme, proto zákazníky odměňujeme kreditem navíc 100 Kč za jedno doporučení, 200 Kč za druhé a 300 Kč za třetí. Celkem může zákazník získat až 600 Kč kreditu navíc.
 

10. Spousta akcí a výhod

Skvělé ceny za volání i data jsou u nás standardem, své zákazníky ale také rádi rozmazlujeme celou řadou akcí. Za výhodnější ceny tak často můžete nakoupit nejen samotnou SIM, ale i oblíbené balíčky dat.
 

Klikněte pro všechny výhody předplacenek



Jestli u SAZKAmobilu zatím nejste, prvním krokem je nákup nové SIM karty. S její aktivací byste neměli příliš otálet – jak jsme již psali - až do 30. září dostanete jako dárek na přivítanou 2 GB mobilního internetu. Seženete ji na každém rohu anebo online s možností výběru telefonního čísla a poštovným zdarma na našich stránkách.

Přečtěte si také