SAZKAmobil přináší nový datový balíček pro předplacené karty, po jehož vyčerpání si mohou zákazníci užívat neomezené nášupy dodatečných dat. Akci s názvem Neomezený datový nášup spouští největší virtuální operátor od 1. listopadu.
Neomezený datový nášup lze pohodlně aktivovat v mobilní aplikaci SAZKAmobilu, v internetové samoobsluze anebo na zákaznické lince a to za 490 Kč. Balíček po aktivaci obsahuje 5 GB dat. Po jejich vyčerpání si mohou zákazníci aktivovat zdarma nášup dalších 5 GB a po jejich vyčerpání dalších 5 GB a tak dále, až do uplynutí platnosti balíčku, která je 30 dní od aktivace.

Neomezujeme rychlost připojení

SAZKAmobil jako jediný z virtuálních operátorů neomezuje rychlost mobilního připojení. Zákazníci si tak svůj datový nášup užijí s plnou rychlostí až 400 Mb/s. Balíček s názvem Neomezený datový nášup lze aktivovat od 1. listopadu až do Mikuláše, tedy 6. prosince.

Nová SIM se slevou 50 % a dopravou zdarma

Nabídka platí pro stávající i nové předplacené SIM karty. Novou předplacenou SIM kartu si mohou zákazníci zakoupit od 1. listopadu na e-shopu SAZKAmobilu se slevou 50 %. Za 75 Kč dostane klient SIM kartu s úvodním kreditem 150 Kč a dopravou zdarma. Objednávku lze provést z pohodlí domova na tomto odkazu.