Sazka opět zabodovala v soutěži o nejlepší zaměstnavatele „Sodexo Zaměstnavatel roku“, jejímž smyslem je přiblížit lidem firmy s výborným přístupem ke svým zaměstnancům. Loterní společnost navázala na své úspěchy v předchozích letech a získala mimořádně prestižní ocenění „Zaměstnavatel desetiletí“.
„Z umístění na samotném vrcholu žebříčku zaměstnavatelů mám obrovskou radost. Tento úspěch potvrzuje naši dlouhodobou filozofii, že nejlepší investicí jsou spokojení zaměstnanci. Věřím, že zisku titulu Zaměstnavatel desetiletí výrazně přispěl také náš přístup k zaměstnancům v ekonomicky i psychicky náročném období posledních dvou let,“   říká ředitelka divize HR Sazky Kateřina Lukášová.

Sazka se za uplynulých 10 let transformovala z tradiční loterní firmy na zábavní a moderní společnost, která se snaží neustále posouvat a růst. Během hodnocené dekády se počet zaměstnanců více než zdvojnásobil a brzy přeroste hranici 500 zaměstnanců. Důvodem zájmu o práci v Sazce je podle Kateřiny Lukášové kombinace řady faktorů, které tvoří jeden lákavý celek: „I v nepříznivých časech lidem zvyšujeme platy, vyplatili jsme plné bonusy, pravidelně povyšujeme, nabízíme řadu nových benefitů s důrazem na osobní rozvoj a vzdělávání a také jsme se loni přestěhovali do zcela nových kanceláří. Moderní prostory ekologické budovy v Praze na Bořislavce svým nádherným prostředím zahrnující například vlastní fitness i technickými možnostmi posunuly firemní kulturu na nejvyšší úroveň.“

Hodnocení Zaměstnavatel roku se již od roku 2003 zaměřuje na společnosti v České republice z pohledu lidských zdrojů. Sazka v posledních letech pravidelně získala přední příčky zaměstnavatelů v kategorii společností do 500 zaměstnanců.

Zaměstnavatel desetiletí - kategorie do 500 zaměstnanců:
1. SAZKA a.s.
2. Shell Czech Republic a.s.
3. LAPP Czech Republic s.r.o.
4. GSK s.r.o. & GSK Consumer Healthcare
5. Zebra Technologies CZ s.r.o.