Poprvé si zahrála online, už za 15 minut byla bohatší o 400 tisíc
Online hrála vůbec poprvé a hned natrefila na pohádkovou výhru. Sázející ze Zlínska se stihla zaregistrovat a čtvrt hodiny nato jí z Rychlých Kaček přistálo 400 000 Kč. To je tak, když štěstí nechodí kolem horké kaše.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard


První den na Sazka.cz byl pro hráčku ze Zlínského kraje opravdu vydařený. Na stránky původně přišla, aby se na nich zaregistrovala. Když ale jednoduchým procesem prošla, nejspíš zjistila, že jí vše zabralo daleko méně času, než čekala. A tak se rozhodla, že si ještě trochu zahraje.
 

V Rychlých kačkách se každou minutu hraje o 2 miliony

Jako první jí pohled padl na novinku v nabídce Sazky. Jde o loterii Rychlé kačky, kde se každou minutu hraje o 2 miliony korun. Když po třech sázkách nevyhrála, koupila si ještě Sportku za sto korun a také si dvakrát vsadila jinou rychlou hru - Keno.

Rychlé kačky ji ale stále lákaly, a tak se k nim nakonec vrátila. První slosování, na které si vsadila, bylo bez výhry, proto to v tu chvíli chtěla vzdát. Potom si ale řekla, že to zkusí ještě jednou a dobře udělala.
 

Fanfára jí oznámila, že právě vyhrála 400 tisíc

Pár vteřin nato se jí z počítače rozezněla slavnostní fanfára a ona s úžasem zjistila, že právě vyhrála báječných 400 tisíc korun. Právě získané statisíce, za které by si mohla koupit třeba automobil, ale musela chvíli rozdýchat.

Jenže pak si řekla, že jí třeba štěstí dnes neobvykle přeje, a vyzkoušela ještě dvakrát Keno, do kterého vsadila vždy po pěti korunách. A protože už další výhra nepřišla, jako zodpovědná hráčka dále nepokrčovala a tučnou částku z Rychlých kaček si převedla k sobě na účet.
 

Získejte 220 Kč za dokončenou registraci

Jak je vidět, majitelem nebo majitelkou stovek tisíc korun se můžete stát už za pár minut. Zahrajte si online třeba právě Rychlé kačky a možná potká podobný osud i vás. Rychlé kačky najdete na tomto odkazu.

Chcete hrát online, ale ještě nemáte registraci na stránkách Sazky? Tak to je dobře! Registrace vám zabere skutečně jenom pár chvil, a když ji dokončíte, od společnosti Sazka dostanete 220 korun. A to je třeba plný tiket Sportky včetně Šance.

Kdoví, třeba právě darovaný tiket od Sazky bude ten, který vám přinese miliony…

Přečtěte si také