Za tiket Sportky dal 40 Kč a vyhrál skoro 21 milionů

I když hraje pravidelně, moc štěstí zatím sympatický senior neměl. Až do jedné lednové neděle, kdy ve Sportce vyhrál 20 996 428 korun.

O tom, že se vytrvalost vyplácí, by mohl začít psát knihy muž z Ústeckého kraje. Loterijím pravidelně propadá už 40 let, nejvíc ale zatím vyhrál asi 16 tisíc korun. Zapojil se i do slosování Sportky, které proběhlo 28. ledna. A jeden sloupeček mu přinesl pohádkové bohatství.

Čtěte další příběh: výherce taktéž z Ústecka si odnesl 3 miliony!

Ač je náš nový multimilionář starším, rozhodně o něm nelze říci, že by nešel s dobou. Sportku si vsadil online a jak nám prozradil, jde nyní o jeho oblíbený způsob sázení. „Vsadit si Sportku přes internet je otázkou pár minut, vše navíc můžete udělat z pohodlí svého domova a nikam se tak nemusíte kodrcat,” popsal důvody, díky nimž online sázení upřednostňuje.

K výhře stačilo málo

Do Sportky tentokrát moc peněz neinvestoval, byl to pouhý jeden sloupeček spolu s doplňkovou hrou Šance, zaplatil tedy jen 40 korun. Investice se mu ale královsky vyplatila – protože uhodl všechna čísla, odnesl si výhru v prvním pořadí, což bylo bez pár drobných 21 milionů korun.

V tom, co s pohádkovým bohatstvím udělá, má už výherce zcela jasno: „Většinu rozdám svým dětem, budou moct zaplatit dluhy a žít klidnějším životem,” svěřil se výherce Sazka světu. A na spokojený život se těší i on: už teď plánuje svoji vůbec první zahraniční dovolenou a pokukuje také po novém automobilu.

Část své výhry pak použije na další sázky: „Sportku hraji již desítky let a zatím jsem nevynechal žádné slosování. A protože jsem starší člověk, na svých zvycích už nehodlám nic měnit,” uzavírá s potutelným úsměvem šťastný výherce.

A jak jste na tom vy, už máte vsazeno? Inspirujte se příběhem výherce z Ústecka a vsaďte si také online, k milionům se můžete přiblížit na pár kliknutí. Třeba to příště budete právě vy, o kom budeme psát jako o novém milionáři.

Přečtěte si také