Výhra ze Sportky pomůže mladé mamince s lepším bydlením

Spíš než myšlenkami, co by dělala s výhrou, kdyby vyhrála, ji teď dennodenně zaměstnává starost o její dvě malé děti. Když ale jednoho dne žena uviděla na vývěsní tabuli trafiky závratnou výši Superjackpotu Sportky, nákupu tiketu neodolala. A vyplatilo se - už za pár dní byla bohatší o 1 086 744 Kč.

Přečtěte si také: Z vyhraných 37 milionů ve Sportce ho nejdřív málem trefil šlak, pak si musel dát panáka


Příběhy výherců nás těší pokaždé, některé ale ještě o trošku víc. To je přesně případ mladé maminky, která si díky výhře může na svůj účet připsat sedmicifernou částku. Těší nás ale i to, že Sportka její rodině pomůže s lepším bydlením.
 

O vlastním bydlení doteď jen snili

„Máme dvě děti, a živobytí tak stojí spoustu peněz,” začíná své povídání sympatická třicátnice. „S manželem jsme o vlastním bydlení doteď jenom snili, protože jsme si kvůli každodenním výdajům na splácení hypotéky netroufali. Díky milionové výhře je teď ale situace úplně jiná,” spokojeně se usmívá výherkyně.

Jak nám žena prozradila, po volných nemovitostech už se začali dívat a jisté je, že v jejich novém bydlení nebude chybět dětský pokojíček. „Na zbytku nám zase tolik nezáleží, hlavně aby nic nescházelo našim dětem,” říká loterní milionářka.
 

O výhře se dozvěděla z displeje telefonu

Tiket, který rodině přinesl milionovou výhru, si žena pečlivě schovala. A už krátce po nedělním slosování si ho přes mobilní aplikaci Sazky zkontrolovala. „Nejdřív jsem číslu na displeji nechtěla věřit. Pak jsem začala volat na manžela, že jsme vyhráli a že to není možné,” popsala šťastlivkyně první minuty poté, co zjistila, že se na ni usmála milionová klika.

„Manžel na mě nejdřív volal zpátky, ať si z něj nedělám legraci. Uvěřil teprve ve chvíli, kdy se přesvědčil na vlastní oči,” dodala se smíchem.
 

Sázet bude dál

Kromě lepšího bydlení ale její rodina žádné zásadní změny neplánuje. „Já se budu dál starat o naše děti a manžel bude také chodit do práce,” je si jistá výherkyně. „A sázet teď taky určitě nepřestanu, co kdyby to totiž vyšlo ještě jednou?”

Jak ale žena po chvilce přemýšlení podotýká, je tu přeci jen jedna věc, která se dost zásadně změnila. „S blížícím se začátkem měsíce a novou výplatou jsme bývali vždycky nervózní, jestli vyjdeme. To už teď nehrozí. S manželem naopak cítíme obrovskou úlevu, protože se o dost zlepšila naše finanční situace,” řekla nám na závěr dnešní milionářka.

Někdo na svůj první milion musí pracovat spousty let, někomu se ho podaří získat díky šesti vsazeným číslům. Už máte tiket do příštího slosování Sportky? Pokud ne, obstarat si ho můžete za pár chviliček z pohodlí svého gauče na tomto odkazu.

Držíme palce!

Přečtěte si také