Vodotěsný reprák, stylový aroma difuzér či ekologický zápisník. Chytré dárky nejen pro ženy

Sháníte vánoční dárek pro některou z žen ve svém životě a potřebujete trošku nasměrovat? Máme pro vás hned čtyři tipy, které se budou pod vánočním stromečkem vyjímat.

Přečtěte si také: Chytré dárky pro sportovce. Tyhle gadgety potěší každého milovníka pohybu!


Je libo vodotěsný repráček do sprchy, aroma difuzér, digitální zápisník nebo hlasového asistenta? Tyhle dárky lze jednoduše propojit s mobilní aplikací v telefonu a život vylepší hned v několika ohledech!
 

Chytrá domácnost i zábava na zavolání


Co: Amazon Echo Show 8
Cena: Od 3 799 Kč


Hlasový asistent a tablet v jednom Echo Show 8 je ideálním doplňkem na noční či pracovní stolek, společnost vám bude dělat ale i v kuchyni při vaření. Můžete na něm prohlížet svůj kalendář, odškrtávat seznamy úkolů, zjistit aktuální počasí či stav dopravy, zobrazit oblíbené recepty a procházet internet.

Samozřejmostí je i fotoaparát, pořádání videohovorů, poslech hudby a sledování filmů. Díky podpoře Alexy zvládnete jeho prostřednictvím ovládat svou chytrou domácnost a rozumí si s operačními systémy Android i iOS.
 

Voňavý domov


Co: Vocolinc Smart Aroma difuzér
Cena: Od 1 599 Kč


Kdo by nechtěl mít příjemně provoněnou domácnost? Stačí jen jeden hlasový pokyn nebo dotek v aplikaci a tenhle aroma difuzér to zařídí! Přidejte do něj pár kapek esenciálního oleje a místnost se během chvilky promění do úplně jiné atmosféry, kterou doplní stylové podsvícení gadgetu a jemné bublání.

Intenzitu mlhy a světla i barvu podsvícení si můžete pohodlně nastavit v příslušné aplikaci pro Android i iOS a načasovat v ní lze i zapnutí a vypnutí zařízení. Difuzér je možné připojit do sítě chytré domácnosti a ovládat ho s pomocí Siry, Alexy či asistenta od Googlu.
 

Poznámky šetrné k přírodě


Co: Zápisník Rocketbook Everlast A5
Cena: Od 990 Kč


Je vaším snem mít poznámkový blok, který můžete používat znovu a znovu a jeho obsah se vám nikdy neztratí? Tak přesně to vám splní tenhle chytrý zápisník. Vypadá přesně jako klasický blok s kroužkovou vazbou a obsahuje 36 stránek z jemného papíru příjemného na dotek.

Cokoliv do něj napíšete, můžete jednoduše odeslat do cloudových služeb a následně ze stránky vymazat vlhkým hadříkem. Zápisník vydrží dlouhé roky a ušetří díky tomu nejen životní prostředí, ale i vaši peněženku. K dispozici jsou různé velikostní edice a na své si také přijdou milovníci čistých stránek, linek i čtverečků.
 

Zpívání ve sprše


Co: Reprák Forever BS-330
Cena: Od 299 Kč


Zpíváte si ve sprše? Chcete pod horkými kapkami vody rozhýbat boky do tónů oblíbené melodie? V tom případě potřebujete voděodolný reproduktor! Vzít ho můžete do sprchy, k bazénu či vaně a během relaxování ve vodě se zaposlouchat do své milované hudby, audioknihy nebo třeba přednášky na YouTube.

Vybavený je i mikrofonem, takže s ním zvládnete vyřídit i nějaký ten telefonát. Velmi jednoduše se ovládá a přes Bluetooth ho propojíte se skoro každým telefonem, tabletem i notebookem. Na zadní straně má navíc silnou přísavku, s jejíž pomocí ho můžete uchytit téměř kdekoliv.
 

Používejte chytré gadgety i bez wifiny

Spoustu dat, super rychlá síť, pokrytí na území celé České republiky a levné volání i sms, to všechno vám nabízí SAZKAmobil. Výhod je tu ale mnohem víc. Třeba loterie SAZKAmobil šance, kde se každý měsíc hraje minimálně o 250 000 Kč a kterou automaticky hrají zákazníci tohoto největšího virtuálního operátora jen za dobití kreditu své předplacenky za alespoň 200 Kč. Je tu ale také Kolo odměn, na němž si můžete vytočit kredit navíc až 1 000 Kč.
 

Klikněte pro všechny výhody předplacenky SAZKAmobilu


Ještě u nás nejste? Potom je nejvyšší čas to změnit! A do 31. prosince 2021 jsme si pro vás připravili 50% slevu na pořízení nové SIM karty. Předplacenku s kreditem 150 korun tak můžete mít jen za 75 korun a poštovné k tomu dostanete zdarma.

Objednávejte novou SIM na tomto odkazu.

Přečtěte si také