Vánoční losy od Sazky nadělují stovky milionů, auta i dovolené

Hledáte ideální vánoční dárek pro své blízké, ale nevíte si rady? Jednou z možností, jak potěšit a překvapit jsou stírací vánoční losy od Sazky. Losy patří už řadu let mezi oblíbené vánoční tradice. Vy i celá rodina si díky stírání užijete spoustu zábavy, napětí a často i obrovské radosti z krásné výhry. Rozhodně ideální volba na dárek pod stromeček.

Přečtěte si také: Sazka pomáhá v boji proti pandemii. Seniorům poslala 1 000 000 Kč a spustila sbírku


Prohlédněte si blíže nabídku vánočních losů od Sazky.
 

Milionová Vánoční Zlatá rybka


Hlavní výhra: 8 000 000 Kč, 3x vozy Škoda nebo dovolené za 150 000 Kč
Cena: 500 Kč


Zlatá rybka neplní tři přání jen v pohádkách, ale i díky populární rodině stíracích losů od Sazky. Vánoční Zlatá rybka je pak ještě o něco speciálnější, přináší totiž opravdu parádní výhry. Kromě té hlavní v podobě 8 000 000 Kč vám může nadělit i Škodu Kodiaq, Octavia a Scala a také tři poukazy na dovolenou v hodnotě 150 000 Kč.

Stírací los nabízí rovnou tři hry najednou, což je krásných 48 šancí na výhru. A protože pravděpodobnost, že je právě ten váš los výherní, je fantastických 99,9 %, je právě Vánoční Zlatá rybka skvělým dárkem pro vaše blízké. Kdo by se přímo pod vánočním stromečkem nechtěl stát milionářem?
 

Vánoční přání přinese štědré pozdravy


Hlavní výhra: 1 000 000 Kč
Cena: 100 Kč


Pozdravte letos své blízké v období adventu a Vánoc originálně se stíracím losem Vánoční přání. Nejen, že je tu místo pro vepsání osobního vzkazu, obdarovaní ale navíc získávají možnost vyhrát rovný 1 000 000 Kč.

Celkem jsou ve hře ceny za téměř 84 milionů korun. Už víte, komu přání pošlete?
 

Zlatá šupina pro štěstí


Hlavní výhra: 30x 30 000 Kč
Cena: 30 Kč


Ke štědrovečerní hostině patří rybí šupina pod talířem. Díky Sazce ji tam můžete mít i v případě, že kapr na vaší slavnostní tabuli bude chybět. Se stíracím losem Zlatá šupina si hned třicítka šťastlivců může setřít krásnou výhru 30 000 Kč ještě předtím, než rozbalí první dárek.

Díky volnému místu pro vepsání jména poslouží Zlatá šupina také jako jmenovka na dárky nebo pro určení zasedacího pořádku nejen na Štědrý den, ale třeba i při slavnostních obědech na Boží hod nebo na Štěpána.
 

Od vánočních losů Sazky vás dělí jen pár kroků

Všechny losy od Sazky seženete na mnoha tisících prodejních místech po celé republice, od trafik přes čerpací stanice a pošty až po různé obchody, vybrané cukrárny nebo třeba květinářství či večerky. Nevíte, kam se pro ně vydat? Nejbližší prodejní místo najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

A jestli hledáte vánoční inspiraci a tipy, jak například originálně zabalit dárky nebo jak se vyhnout nechtěným dárkům, najdete je na speciálních internetových stránkách věnovaných vánočním stíracím losům. Pro inspiraci klikněte na tento odkaz.

Přečtěte si také