Válečný veterán poslechl svou intuici. Z jednoho slosování si odnesl rovnou šest výher!
Válečný veterán Raymond Roberts Sr. má opravdu parádně vycvičenou intuici. Díky dlouhým létům v armáde, kdy mu mnohokrát pomohla, moc dobře ví, že se na ni může spolehnout. Když ho tedy jednoho dne nabádala, aby si vsadil, rozhodl se ji poslechnout. A udělala opravdu dobře. Vyhrál přes čtyřicet milionů korun.


Přečtěte si také: Drahokamy mu přihrály rovný milion. Šťastlivec teď díky výhře vyrazí na vytoužené výlety!


Muž z Fall Rivers, města ve státě Massachusetts, si v jednom místním obchůdku koupil šest sázenek. Na všechny vyplnil stejná čísla. A proč? Protože mu to poradila jeho intuice. Každé z čísel, které se rozhodl vsadit má pro něj totiž důležitý význam – datum narození manželky, dcery i jiná významná výročí.


Šťastná životní čísla 

Přesně tato čísla ho prý v životě provází už více než dvacet let a už je několikrát použil. Nikdy mu ale moc štěstí nepřinesla. To se ale teď změnilo. Své kombinaci čísel připsala ještě nový význam – udělala z něj milionáře.


Koupí si motorku

Výherce si rozhodl pět výher odnést rovnou a šestou si nechá vyplácet v ročních intervalech jako rentu.  Pokaždé mu na účtu přistane přes půl milionu korun. Raymond si za část peněz plánuje pořídit motorku, se zbytkem ale žádné konkrétní plány zatím nemá.


Miliardářem díky Eurojackpotu

Co byste s penězi udělali vy? Ať už máte jasnou představu nebo stále tápete, bez koupené sázenky se vytoužených milionů nedočkáte. Dejte šanci třeba Eurojackpotu. Pro tiket si můžete zajít na jakoukoliv pobočku s nabídkou Sazky nebo si ho pořídit kdykoliv a odkudkoliv díky online sázení.

Přejeme vám hodně štěstí.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements.

Přečtěte si také