V Milionovém dešti už napršelo 160 milionů. Nenechte si utéct zbývajících 40

Někdo z výherců pojede na vysněnou dovolenou, mezi plány nových loterních milionářů jsou ale také rekonstrukce nebo příspěvek na charitu. Anebo nákup nového auta. Zeptali jsme se výherců, jaké sny si díky Milionovému dešti Sportky splní.
 

Přečtěte si také: Díky Milionovému dešti spadne výherci do kapsy luxusní auťák

„Jako první vyrazíme na nějakou hezkou dovolenou do Turecka,” svěřila se nám starší žena, kterou dvoumilionový déšť překvapil v polovině srpna. 

„Hned, jak se vrátíme, tak se chystáme koupit si nové auto. Značka je jasná, bude to Škodovka,” pokračovala novopečená milionářka s výčtem a ještě dodala, že za zbytek peněz by ráda opravila střechu na svém domě.

I další výherkyně nám prozradila, že se s manželem i s rodinami svých dvou dospělých dětí chystají na dovolenou snů. „Dovolená v zahraničí něco stojí, a tak se nám v minulosti nikdy nepovedlo jet dohromady. Protože jsme ale vyhráli dva miliony, konečně si zájezd můžeme dovolit a ještě nám zbude dost peněz na další plány,” vypočítává žena.
 

Přečtěte si také: Milionový déšť splní sen mladé rodiny o dovolené v USA

Za skvělou dovolenou utrácejí i muži, kteří v Milionovém dešti získali po dvou milionech. Většina z nich má ale ještě jeden větší sen, který si nyní může splnit. Je to pořízení nového auta. Přesně tak s penězi naloží i mladý tatínek, který miliony získal ke konci prázdnin. 

„Už se těším, až vezmu malého na výlet. Kdoví, třeba nakonec dojedeme až do Disneylandu u Paříže, o kterém pořád mluví,” usmívá se muž.
 

Zjistěte vše, co by vás mohlo zajímat, o Milionovém dešti Sportky

Jestli si už také chcete brzy začít plnit své sny, není lepší chvíle, než štěstěnu škádlit právě nyní. Protože i když už se v Milionovém dešti rozpustilo 160 milionů, ještě celých 40 čeká na nové majitele. 

Když si navíc vsadíte online, kvůli šanci vyhrát miliony nemusíte ani opustit pohodlí svého gauče. Tiket získáte na tomto odkazu. Hodně štěstí!

Autor fotografie: JW, Unsplash

Přečtěte si také