Třicátník si ve Sportce přišel na 1,5 milionu. Za peníze si koupí vysněné auto!

Třicátníka z Čech odměnila Sportka za dlouholetou věrnost už v minulosti, kdy si z jednoho slosování odnesl deset tisíc korun. Nyní mu tiket koupený v trafice zjednodušil život pěknou sumou 1 565 296 Kč. 

Přečtěte si také: Sazka slaví 3000 loterních milionářů. Tady je 9 zajímavostí o výhrách a výhercích


Krásná částka výherci v současné nelehké době pomůže financovat důležité náklady. A až to bude možné, užije si zbytek peněz na rodinné dovolené.
 

Věrnost, co se vyplatila

„Sázím už patnáct let a za tu dobu se z toho stala taková moje tradice. Nevynechám žádné slosování a nemyslím si, že se to někdy v dohledné době změní. Tahle výhra mě navíc motivovala sázet dál,“ prozradil nám klikař při návštěvě budovy Sazky.

„Když jsem výherní částku uviděl, okamžitě jsem začal přemýšlet, do čeho peníze investuju. Protože už nějaký ten pátek potřebujeme nové auto, moc dlouho jsem se rozhodovat nemusel,“ řekl nám třicátník s úsměvem na tváři. Tiket prý pak pro jistotu schoval do bezpečí skříně.
 

O novinku se podělil jen s nejbližšími

„Zatím jsem to řekl jenom nejbližší rodině. Manželka a naše dvě děti byly nadšené z toho, že až to situace dovolí, vypravíme se konečně na nějakou hezkou dovolenou. A já se radoval, že na letiště pojedeme v novém autě. Rozhodně to byla výhra pro nás všechny,“ vypověděl muž.

Po výhře si přijde šťastnější a klidnější než dřív, získané peníze prý ale jeho povahu příliš neovlivní. A měnit podle svých slov nebude ani práci, kde je spokojený.
 

Vyhrajte auto i vy

Pokud stejně jako náš výherce toužíte po novém autě, zkuste své štěstí v pátečním slosování Sportky. Kromě pořádné finanční injekce v podobě částky 126,4 milionu korun si v něm můžete přijít i na bonusovou výhru, kterou tentokrát není nic menšího, než nadupaná čtyřkolka Škoda Kodiaq.

Vstupenkou do hry o tohle parádní auto je plný tiket včetně Šance. Klikněte si pro něj přes internet na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také