Tip na dárek na poslední chvíli? Vánoční losy i tikety od Sazky mohou nadělit miliony

Hledáte skvělý tip na dárek na poslední chvíli, který seženete ještě dnes? S našimi vánočními losy a tikety do Sportky a Eurojackpotu chybu rozhodně neuděláte. Co víc: sehnat je ještě dopoledne můžete v oblíbené trafice, ale i v průběhu odpoledne na celé řadě benzínek po celé republice. A svým blízkým díky nim nadělíte možnost stát se přímo pod stromkem novým českým milionářem.

Přečtěte si také: Výhra na losu od tajného Santy zajistila neopakovatelné Vánoce jeho rodině a kamarádům


Stírací losy a tikety do loterie jsou ve většině rodin již nedílnou součástí klasických Vánoc. Proto jsme ani letos nezapomněli na oblíbené stálice, navíc jsme pro vás ale přichystali i jednu zábavnou novinku. Co můžete svým blízkým nadělit letos?


Vánoční Zlatá rybka



Hlavní výhra: 5 000 000 Kč, 5x 750 000 Kč na auto, 5x 100 000 Kč na dovolenou
Cena: 500 Kč
Minimální výhra: 200 Kč


Zlatá rybka je pohádka o splněných přáních a také o tom, že je dobré myslet na ty druhé. Jaká přání může Vánoční Zlatá rybka splnit vašim blízkým a koho s ní potěšíte nejvíc? Odpověď je jednoduchá: úplně každého obdarovaného.

V hracím poli můžete objevit hned několik vysokých výher. Vánoční Zlatá rybka plní přání o bohatství, protože ukrývá částku 5 000 000 Kč. Pěti obdarovaným ale také splní sen o novém autě za 750 000 Kč a pěti sázejícím nadělí pohádkovou dovolenou za 100 000 Kč. Na každém výherním stíracím losu je navíc zaručená výhra minimálně 200 Kč. Pokud tedy chcete darovat opravdu velkou šanci na výhru, s Vánoční Zlatou rybkou chybu určitě neuděláte.
 

Sportka

Superjackpot: 18,3 milionu Kč
Cena plného tiketu se Šancí: 220 Kč


V naší nejoblíbenější hře padl minulý pátek pohádkový Superjackpot ve výši víc než 250 milionů korun. Odnesl si ho sázející, který měl plný tiket spolu se Šancí a náhodný tip si vsadil přes internet. Nikde ale není řečeno, že další Superjackpot nemůže padnout na Štědrý den, o svátečních dnech se to ostatně letos stalo už dvakrát.

A i když to částka v řádu stovek milionů nebude, jsme si jisti, že by vašim blízkým udělala obří radost i hlavní výhra 18,3 milionu korun. Na Štědrý den se navíc losuje garantovaná prémie 1 000 000 Kč pod stromeček. Tiket seženete v každé dobré trafice, vybraných obchodech či čerpačkách. Anebo si pro něj klikněte na tento odkaz.
 

Vánoční přání



Hlavní výhra: 2x 1 000 000 Kč
Cena: 100 Kč


SMS jsou fajn, ale naše Vánoční přání jsou více osobní, a navíc umí i překvapit výhrou. S tímto vánočním losem potěšíte své blízké hned dvakrát. Na jednu stranu přání jim napíší osobní vzkaz, na druhé straně si mohou setřít svoji výhru. A ty nejvyšší? 2 x 1 000 000 Kč. Dostane se letos kouzelné Vánoční přání úplně do všech domácností v České republice?
 

Šťastný a veselý

Hlavní výhra: 500 000 Kč
Cena: 50 Kč


Stejně jako máme s Vánocemi spojeného kapra, nazdobený stromeček a čekání na zlaté prasátko, mohli bychom do výčtů typických symbolů přidat i ne příliš neoblíbené měkké dárky.

Vlněné ponožky, svetr, pyžamo nebo župan mohou letos zahřát hned nadvakrát, pokud do nich ukryjete naši novinku v podobě losu Šťastný a veselý. Vybírat můžete z motivů svetru se sněhulákem nebo losem a pod fólií lze najít i částku 500 000 Kč. Celkem obsahuje výhry v hodnotě 16 milionů korun.
 

Zlatá šupina



Hlavní výhra: 30x 30 000 Kč
Cena: 30 Kč


Zlatá šupina pod talíř? Ta nesmí chybět. Stírací los Zlatá šupina se ale hodí nejen pod talíř. Díky připravenému otvoru na stužku bude také skvělou jmenovkou na dárek anebo originální ozdobou na vánoční stromek.

Na každém losu se v hracím poli kromě výherních částek ukrývají i malá poselství. A co když právě vaši blízcí objeví kromě poselství i jednu z 30 výher ve výši 30 000 Kč? Uděláte si pak společně druhé Vánoce?
 

Eurojackpot

Jackpot: 253 milionů Kč
Cena plného tiketu s Extra 6: 400 Kč


Mít na účtu pár milionů by chtěl určitě každý, co byste ale řekli na rovnou 253 milionů Kč? Přesně takovou částku můžete svým blízkým nadělit, když jim zajistíte tiket do dnešního slosování loterie Eurojackpot.

Stejně jako u Sportky, i sázenku Eurojackpotu můžete získat třeba i těsně před štědrovečerní večeří na benzínkách po celé republice. A také na internetu na tomto odkazu.

 

Přečtěte si také