Táta ho peskoval, že nemá práci. Student pak vyhrál přes 23 milionů

Jeho táta mu zrovna vyčítal, že si ještě nenašel žádnou brigádu ke škole. Přesně v tu chvíli se dvacetiletý Američan Kristopher Chrysanthopoulos rozhodl zkontrolovat tiket do loterie, který si koupil. A zrovna, když ho táta kvůli práci peskoval, zjistil, že je z něj loterní milionář.

Přečtěte si také: Klikařka roku? Češka vyhrála v loterii už podruhé


Celá tato trochu neuvěřitelná scéna se stala ve chvíli, kdy jel Kristopher se svým tátou na oběd. Otec mladého studenta vyšší školy z New Jersey měl potřebu udělit svému potomkovi rodičovskou lekci. Takže také přišla řeč na práci, kterou by si mladík měl najít, aby si ke studiu trochu přivydělal.
 

Tikety zkontroloval po cestě na oběd

Jak Kristopher prozradil novinářům, z monologu svého táty moc nadšený nebyl. A tak se rozhodl, že jízda autem na oběd je skvělá příležitost, aby si zkontroloval vsazené tikety do hry Mega Millions. Proto odemkl telefon, nastartoval aplikaci loterní společnosti a naskenoval své tikety.

Už pár sekund poté svého otce náhle a hlasitě přerušil: „Tati, uhodl jsem pět čísel!” Rodič prý málem naboural auto, jak ho synova zpráva šokovala. Proto okamžitě, jak to šlo, zastavil a sázenku pak zkontrolovali ještě několikrát spolu.

Teprve potom oba začali pomalu věřit, že Kristopher vážně trefil všech pět tažených čísel a náleží mu rovný 1 milion dolarů, v přepočtu 23,5 milionu korun.
 

Výhru si uloží na horší časy

Syn za část výhry plánuje vzít celou rodinu na dovolenou a zbytek peněz si uloží na horší časy. O tom, jestli si onu brigádu našel, nebo ne, se zástupcům loterie, když si přebíral obří šek, nezmínil. Dost pravděpodobné je ale to, že si Kristopherův otec napříště svoji výchovnou řeč nejspíš dobře rozmyslí.

23 milionů je výhra, která dokáže zajistit nejen krásné bydlení, ale třeba i auto nebo delší prázdniny od pravidelného vstávání do práce. Jestli byste se ani vy nezlobili za podobnou sumičku, vyzkoušet své štěstí můžete ve Sportce. Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také