Stírací losy byly inspirací pro tyto tenisky. Budou majitelům nosit štěstí?

Model inspirovaný loterií se jmenuje SB Dunk High a pro známou sportovní značku ho vytvořili designéři ze studia Premier. Kromě výrazné barvy, kterou se tenisky pyšní, na jejich jazyku najdete i nápis „Občas vyhraješ, občas prohraješ”. 
 

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard

Boty jsou provedené v bílo-béžové kombinaci se zlatými detaily a nechybí ani světoznámá fajfka na bocích. A právě v ní je zakomponovaný další prvek, pro který si návrháři došli k v Americe tolik oblíbeným stíracím losům.

Občas vyhraješ, občas prohraješ

Až se původní bílá barva z fajfky ošoupe, objeví se pod ní zlatá barva s metalickými odlesky. Tak bude vypadat celých 99 % procent prodaných párů. Pokud ale budete mít štěstí a natrefíte na jedno procento bot, fajfka se vám přebarví do grafiky inspirované stíracími losy. 

bota_600x500.jpg


„Je samozřejmě možné, že to budete právě vy, kdo se stane majitelem jednoho z oněch několika vzácných párů tenisek. Pokud se vám to ale povede, můžete se považovat za velké šťastlivce,” řekl v tiskovém prohlášení kreativní ředitel studia Premier Chris Gray. 

Ten zároveň prozradil, co ho k designu ve znamení stíracích losů inspirovalo. Byla to čerpací stanice, kde kreativní ředitel jako student pracoval a kde se velmi často losy prodávaly.

Inspirací byla benzínka, kde se losy prodávaly po stovkách

„Jeden řidič limuzíny k nám na pumpu chodil svého času každý den a za sto dolarů si vždycky vzal několik stíracích losů,” vzpomínal na své studentské zaměstnání Gray. „Jiný chlapík si zase koupil celý balíček losů po jednom dolaru, stoupl si na konec fronty a stíral, než na něj opět přišla řada a mohl si koupit další várku losů.” 

Jestli nové boty od Nike nosí štěstí, nebo ne, jisté není. Jistý je ale zato fakt, že ten, kdo nehraje, tak ani nevyhraje. Jestli máte dnes svůj den, můžete vyzkoušet třeba hned s online losy od Sazky. 

Jedním z nejoblíbenějších losů je Super rentiér, kde se hraje o měsíční rentu 100 000 korun na dobu pěti let, tedy dohromady o 6 milionů korun. Nejen Super rentiéra, ale i Černé perly nebo Diamanty si můžete setřít na tomto odkazu.

Přečtěte si také