Soutěžte se Sazka Klubem o 160 vstupenek na Český mejdan s Impulsem

Do pražské O2 areny míří už počtvrté ty největší hvězdy současné popové muziky. Rádio Impuls i letos uspořádalo Český mejdan, který se bude konat 19. října a který na jednom pódiu spojí hned jedenáct velkých jmen české a slovenské hudby. A vy si společně se Sazka Klubem můžete zahrát o 160 vstupenek i poukazy na občerstvení. Soutěžit můžete až do 13. října.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu ze Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Milujete českou a slovenskou muziku? V tom případě byste neměli chybět na téměř pětihodinovém koncertu, který se bude konat třetí říjnovou sobotu ve vysočanské aréně.
 

Vystoupí největší české a slovenské hvězdy

Na Českém mejdanu s Impulsem bude Čechy reprezentovat Lucie Bílá, Hana Zagorová, Helena Vondráčková, Dalibor Janda, Petr Kolář, Marek Ztracený i kapely Slza a Mandrage. Ze Slovenska dorazí Miro Žbirka, No Name a Katarína Knechtová.

Podívejte se, jak Český mejdan s Impulsem probíhal loni.
 

Zlatá Slavice Lucie Bílá se představila už loni, a tak se letošního vystoupení nemůže dočkat, Helena Vondráčková a Hana Zagorová budou mít premiéru. Druhá zmíněná Rádiu Impuls prozradila, že bude před svým vystoupením určitě nervózní.

„Mám před koncertem vždycky trošku trému, ale je to, myslím, ku prospěchu věci, protože to není tréma, která je svazující, ale která podporuje a vlastně hecuje. Mám hrozně ráda živé zpívání, a tak se na Český mejdan těším,“ řekla oblíbená Hanka Zagorová.
 

Zahrajte si o 160 lístků

inp_600x400.jpg

Na Českém mejdanu si ale užijí i mladší návštěvníci. Pro ty si populární české rádio připravilo mimo jiné koncert kapely Slza. „V O2 areně jsme hráli poprvé právě na Českém mejdanu s Impulsem před dvěma lety a rádi si to zopakujeme,“ říkají Petr Lexa a Lukáš Bundil ze Slzy.

Program to tedy bude opravdu nabitý a slibuje nejeden parádní hudební zážitek. Chcete být u toho? Se Sazka Klubem se vám může vaše přání splnit. V termínu od 16. září do 13. října se bude každý týden soutěžit o 20x 2 vstupenky, ve hře je tedy rovných 160 lístků. Šance, že budete vylosováni právě vy, je tedy opravdu vysoká.
 

Hrajte o vstupenky a občerstvení k tomu

Ti, co vyhrají, se navíc můžou těšit nejen na vstup do haly, ale také na další dárek. Jsou jimi vouchery v celkové hodnotě 300 Kč na občerstvení v O2 areně během koncertu.
 

Podívejte se, co všechno můžete díky Sazka Klubu získat


Abyste byli do soutěže zařazeni, přihlaste se na stránkách Sazka Klubu do svého účtu a vyplňte registrační formulář. Poté stačí v daném soutěžním týdnu použít aspoň jednou svoji kartu Sazka Klubu na terminálu Sazky a vstupenky mohou být vaše. Nezapomeňte, že čím dříve se do soutěže zapojíte, tím větší šanci na výhru máte. Úplná pravidla soutěže naleznete zde.

Budeme držet palce, ať jste to právě vy, kdo se 19. října na Český mejdan s Impulsem podívá.

Přečtěte si také