Sedminásobný výherce loterie má 3 rady, jak vyhrát

Richard Lustig vyhrál v loterii celkem sedmkrát. A ne jen nějaké drobné, ale hned hlavní výhry. Napsal proto knihu, která se jmenuje Naučte se, jak zvýšit šance na výhru v loterii. Jeho metoda prý funguje na veškeré loterie včetně stíracích losů a prý je i úplně jedno, jakou hru a v jaké zemi hrajete.
 

Přečtěte si také: Sportka je král, o miliony se ale hraje i v těchto online hrách 

Lustig sám sází zhruba pětadvacet let a tvrdí, že hraje každý den. V prvních pár letech ale moc často nevyhrával. Rozhodl se proto vymyslet svou metodou a tvrdí, že ta mu pomohla vyhrát sedm hlavních výher. Ty mu vynesly přes milion dolarů, v přepočtu zhruba 23 milionů korun. A jaké jsou tedy jeho rady?

Vyberte si vlastní čísla

Podle Lustiga své šance zvýšíte, když si jednoduše vyberete čísla sami. „Je jedno, jak si svá čísla vyberete, ale jakmile je budete mít, nechte si je. Ve výběru čísel není žádné kouzlo. Dostávám každý den emaily s dotazy, jaká zvolit čísla. Jedno číslo stejně nevyhraje jackpot, skupina čísel už ale ano. Každé číslo má stejnou šanci vyhrát, tak neztrácejte čas vymýšlením čísel třeba podle dat narození,“ tvrdí Lustig. 

Důležité je prý vytrvat u svých čísel, protože pokud prohrajete, zvyšuje se vaše šance v dalším a dalším tahu.

Nespoléhejte na náhodný tip

„Nejjednodušší je koupit si tiket a nechat čísla vybrat stroj. Náhodný tip je ale nejhorší volbou, protože hrajete s tou nejnižší možnou pravděpodobností, že vyhrajete,“ doplňuje několikanásobný výherce. Ten je ale stále trochu tajemný a odkazuje na svou knihu, kde si za čtyřicet amerických dolarů můžou lidé přečíst detaily.

Stanovte si loterní rozpočet a hrajte zodpovědně

Richard Lustig doporučuje, aby si každý spočítal, kolik si může dovolit investovat do loterie peněz. „Nepropadejte loterní horečce a nepoužívejte peníze, které máte vyčleněné na potraviny nebo na nájem či hypotéku. Pamatujte si, že po každém slosování je více těch, kteří prohrají, než výherců. A vy se nechcete den po losování probudit a přemýšlet, kde sehnat peníze na jídlo či bydlení,“ říká Lustig.
 

Nejvyšší výhry Richarda Lustiga: 

Rok 1993: Hra Millionaire Magic - 10 000 dolarů (230 tisíc korun)
Rok 1997: Hra Fantasy 5 - 13 696 dolarů (315 tisíc korun)
Rok 2000: Hra Wheel of Fortune  3 594 dolarů (83 tisíc korun)
Rok 2001: Hra Men in Black - 4 996 dolarů (115 tisíc korun)
Rok 2008: Hra Mega Money - 842 152 dolarů (19,3 milionů korun)
Rok 2008: Hra Fantasy 5 - 73 660 dolarů (1,7 milionů korun)
Rok 2010: Hra Fantasy 5 - 98 992 dolarů (2,27 milionů korun)

Zdroj: CBS News

Přečtěte si také