Sazkabet analýza 29. ligového kola
Plzeň vs. Zlín - 10.06.2020 18:00
Ve středu nás čeká 29. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Plzeň a Zlín. Domácí tým Plzně je aktuálně se šedesáti body na druhé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o jedenáct příček níž na třinácté pozici, když získali sedmadvacet bodů. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 1:1. V posledním ligovém kole plzeňští hráči remizovali se Slavií, naopak hosté ze Zlína vyhráli s Příbramí. Nejvíc branek v dresu Plzně vsítil Michal Krmenčík, v barvách Zlína dal nejvíc branek Tomáš Poznar. Viktoriáni v této sezóně vyhráli jedenáct ze čtrnácti domácích zápasů. Hostující hráči Zlína na venkovních hřištích vyhráli jeden ze třinácti zápasů. Plzeň v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,5 branky na zápas, Zlín zaznamenal na venkovních hřištích průměrně pouze 0,7 zásahu. Domácí Plzeň v tomto ročníku odehrála jen čtyři zápasy, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Zlína odehrál dvanáct zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 0,8 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Situace v tabulce napovídá, že roli favorita bude plnit domácí Plzeň. 

Ostrava vs. Slavia Praha - 10.06.2020 18:00
V devětadvacátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu ve středu ve Vítkovicích od 18:00 utkají Ostrava a Slavia. Svěřenci domácího trenéra Bohumila Páníka jsou aktuálně na šestém místě ligové tabulky, hosté okupují první pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Edenu a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů ze Slavie 4:0. V minulém kole hostující slávističtí hráči ztratili remízou dva body s Plzní. Naopak domácí Ostrava vyhrála s Olomoucí. Nejvíc branek v dresu Ostravy vsítil Nemanja Kuzmanovič, v barvách Slavie dal nejvíc branek Tomáš Souček. Hostující sešívaní na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli devět zápasů, domácí Ostrava na svém stadionu v této sezóně vyhrála šest zápasů. Ostrava je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 1,8 góly na zápas. Také Slavia na venkovních hřištích dokáže být produktivním týmem, její brankový průměr je 1,5 branky na utkání. Domácí Ostrava v tomto ročníku odehrála devět zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Slavie odehrál pouze pět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Slavie je pevná, průměrně obdržela 0,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,1 gólu na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Slavie, kteří mají v tabulce náskok 25 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Boleslav vs. Olomouc - 10.06.2020 18:00
Další, v pořadí již 29. kolo 1. české fotbalové ligy nabídne střetnutí mezi Boleslaví a Olomoucí, které se odehraje ve středu od 18:00 v Adidas aréně. V tomto utkání se střetne devátý s jedenáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok šest bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 2:2. Boleslav v minulém ligovém kole hrála proti Liberci a ztratila remízou dva body a byla to již druhá dělba bodů v řadě. Oproti tomu klub z Olomouce vyšel z posledního utkání proti Ostravě naprázdno, v posledních kolech jdou od jedné prohry ke druhé, jde již v pořadí o třetí v řadě. Nejvíc branek v dresu Boleslavi vsítil Lukáš Budínský, v barvách Olomouce dal nejvíc branek Jakub Plšek. Hráči Boleslavi v této sezóně vyhráli devět ze čtrnácti domácích zápasů. Hostující hráči Olomouce na venkovních hřištích vyhráli dva ze čtrnácti zápasů. Boleslav je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 2,3 góly na zápas. Oproti tomu Olomouc není venku nijak produktivním týmem, její brankový průměr je 1,1 branky na utkání. Domácí Boleslav v tomto ročníku odehrála osm zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Olomouce odehrál šest zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. Hostující Olomouc má nelichotivou sérii tří porážek v řadě. Domácí se v posledních dvou zápasech rozešli se soupeři smírně remízou. Domácí v Adidas aréně v této sezóně průměrně vstřelili 2,3 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Příbram vs. Liberec - 10.06.2020 18:00
1. česká fotbalová liga má na programu 29. kolo, ve kterém ve středu v 18:00 hostí Příbram tým Liberce. V tomto utkání se střetne poslední s třetím týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok osmadvacet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Liberce 3:2. V posledním ligovém kole příbramští hráči prohráli se Zlínem, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Liberce remizovali s Boleslaví. Snajperem v týmu Příbrami je Michal Škoda, který dal šest gólů, za Liberec se devětkrát prosadil Roman Potočný. Hráči Příbrami v této sezóně vyhráli tři ze čtrnácti domácích zápasů. Hostující hráči Liberce na venkovních hřištích vyhráli šest ze čtrnácti zápasů. Příbram není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelila 0,9 góly na zápas. Také Liberec na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1,1 branky na utkání. Domácí Příbram v tomto ročníku odehrála ovšem devatenáct zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Liberce odehrál pouze pět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Liberce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. Domácí tým Příbrami prohrál v posledních dvou zápasech. Podle postavení v tabulce jsou favoritem hosté, oba celky dělí 13 příček. 

Jablonec vs. Karviná - 10.06.2020 18:00
Ve středu nás čeká 29. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Jablonec a Karviná. Oba týmy dělí v tabulce deset příček, domácí jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté drží čtrnáctou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácího Jablonce 0:1. Jablonec v minulém ligovém kole hrál proti Teplicím a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub z Karviné remizoval s Českými Budějovicemi a ztratil dva body. Nejlepším střelcem Jablonce je Martin Doležal s deseti brankami. V týmu hostů z Karviné je nejlepším zakončovatelem Ondřej Lingr se čtyřmi góly. Hostující Karviná na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen dva zápasy, domácí Jablonec na svém stadionu v této sezóně vyhrál osm zápasů. V této ligové sezóně domácí Jablonec vstřelil na domácím hřišti průměrně 2 góly v jednom zápase. Hosté z Karviné na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,6 branky. Domácí Jablonec v tomto ročníku odehrál šest zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Karviné odehrál šestnáct zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru domácích, kteří jsou dle postavení v tabulce jasným favoritem. 

České Budějovice vs. Teplice - 10.06.2020 18:00
Ve středu se odehraje 29. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Teplice a České Budějovice. Domácí tým Českých Budějovic je aktuálně se čtyřiceti body na osmé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o čtyři příčky níž na dvanácté pozici, když získali osmadvacet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stínadlech a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Českých Budějovic 1:3. Českým Budějovicím se v posledním ligovém kole proti Karviné ne úplně dařilo, když ztratily remízou dva body. Hostující Teplice naopak ztratily všechny body s Jabloncem a byla to již druhá prohra v řadě. Nejvíc branek v dresu Českých Budějovic vsítil Ivan Schranz, v barvách Teplic dal nejvíc branek Jakub Mareš. Hráči Českých Budějovic v této sezóně vyhráli sedm ze čtrnácti domácích zápasů. Hostující hráči Teplic na venkovních hřištích vyhráli dva ze čtrnácti zápasů. Teplice nejsou příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelily hostitelům 0,6 branek na venkovní zápas, České Budějovice ovšem mají na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,4 branky na zápas. České Budějovice z osmadvaceti zápasů v této sezóně v osmi nevstřelily žádný gól, Teplice neskórovaly také v osmi zápasech. Defenziva hostujících Teplic není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,5 gólu na zápas. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou proher. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Českých Budějovic, kteří mají v tabulce náskok 12 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Slovácko vs. Bohemians - 10.06.2020 18:00
Další, v pořadí již 29. kolo 1. české fotbalové ligy nabídne střetnutí mezi Slováckem a Bohemians, které se odehraje ve středu od 18:00 na Městském stadionu Slovácko. Svěřenci domácího trenéra Martina Svědíka jsou aktuálně na sedmém místě ligové tabulky, hosté okupují desátou pozici. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 0:0. V minulém kole hostující vršovičtí hráči ztratili všechny body se Spartou. Naopak domácí Slovácko remizovalo s Opavou. Nejvíc branek v dresu Slovácka vsítil Tomáš Zajíc, v barvách Bohemians dal nejvíc branek Jan Vodháněl. Hostující Klokani na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli jen dva zápasy, domácí Slovácko na svém stadionu v této sezóně vyhrálo sedm zápasů. Slovácko není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelilo 1,5 góly na zápas. Také Bohemians na venkovních hřištích nejsou obávaným týmem, jejich brankový průměr je 0,9 branky na utkání. Domácí Slovácko v tomto ročníku odehrálo deset zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Bohemians odehrál jedenáct zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Slovácka, kteří mají v tabulce náskok 6 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Sparta Praha vs. Opava - 10.06.2020 18:00
Sparta přivítá ve středu v 18:00 v rámci 29. kola 1. české fotbalové ligy v Generali Aréně Opavu. Oba týmy dělí v tabulce deset příček, domácí jsou aktuálně na pátém místě ligové tabulky, hosté drží patnáctou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácí Sparty 0:1. V minulém kole hostující opavští hráči ztratili remízou dva body se Slováckem. Naopak domácí Sparta vyhrála s Bohemians, domácí se vezou na vítězné vlně, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Nejlepšími zakončovateli jsou za Spartu Kaku Kanga s jedenácti góly a za Opavu Rene Dedic, který se trefil čtyřikrát. Hostující Opava na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen jeden zápas, domácí Sparta na svém stadionu v této sezóně vyhrála sedm zápasů. Sparta v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,3 branky na zápas, Opava zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 0,4 zásahu. Sparta z osmadvaceti zápasů v této sezóně v šesti nevstřelila žádný gól, Opava dokonce neskórovala v šestnácti zápasech. Defenziva hostující Opavy není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Domácí mají formu a v posledních třech zápasech vyhráli. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce domácí.
 

Přečtěte si také