SAZKA reportér: Výhru ve Sportce investuji do vlastní tělocvičny, říká trenér David

David Závoda je především velký sportovec, který před mnoha lety propadl bojovému umění. V současnosti se nejvíc věnuje MMA, což je disciplína, která kombinuje hned několik bojových stylů. Sám aktivně závodí a před nějakou dobou si otevřel i vlastní tělocvičnu MMA Brothers Gym, kde se věnuje trénování ostatních.

Přečtěte si také: Neuvěřitelné štěstí! Sportku si vsadila poprvé, hned vyhrála přes 7 milionů


„Po bojových sportech jsem pokukoval už od dětství,” zahajuje své vyprávění David. „S kickboxem jsem začínal ve třinácti, pak jsem se věnoval boxu a postupně se dostal až k MMA.” Posledně zmíněná disciplína mu učarovala i proto, že je mezi bojovými sporty jednou z nejnáročnějších.
 

MMA se věnuje 9 let

Začalo to jako hobby, kdy dvakrát týdně trénoval, ale postupně tomu dával víc a víc. Až se z toho stal životní styl. „Můj největší úspěch v MMA? Za to považuji už to, že jsem se vůbec dostal k zápasení,” směje se David Závoda.

Sám každý týden absolvuje několik tréninků a k tomu ještě vede další sportovce. Svou tělocvičnu MMA Brothers Gym si otevřel před dvěma roky ve Fitness Studiu L. Tady učí děti od pěti do třinácti, dospělé, ale také starší zápasníky po čtyřicítce. „Za to, kolik času můžu MMA věnovat, musím poděkovat své ženě, která mě v mém koníčku obrovsky podporuje,” říká trenér a závodník v jedné osobě.
 

Doma mají rádi Zlatou rybku

 
Zavoda_David_600x400.jpg

I proto ji David často a rád odměňuje dárky, třeba oblečením oblíbených značek, kabelkou nebo také stíracím losem. „Já moc nehraji, ale manželka má velké štěstí. Nejradši má asi Zlatou rybku, protože s ní vyhrává - před nedávnem setřela nejdřív 1 500 korun a krátce nato ještě pětistovku,” podotýká sportovec.

„Má zkrátka štěstí, a tak výběr nechávám na ní. Žena má systém, jak najít výherní los, je to ale tajné, takže ho neprozradím,” usmívá se potutelně David.

Pokud by jednou třeba ve Sportce trefili pořádnou výhru, začal by David plnit přání nejen sobě, ale také své manželce a dvěma dětem. „Nejdřív bych zajistil rodinu, a pak bych investoval do tělocvičny. Kdyby ještě něco zbylo, pořídil bych si nějaké luxusního veterána, Ameriku, prostě V8, které mě fascinují,” loučí se s námi David Závoda. A Sazka svět mu přeje, aby i v budoucnu vyhrával nejen v ringu, ale i na losy nebo loterie.

Máte také nejradši Zlatou rybku? Kromě tisíců prodejních míst, kde si ji můžete koupit, se před nějakou dobou přestěhovala také na internet. I tady plní tři přání - kromě 1 000 000 Kč můžete v hracím poli najít také nové auto nebo dovolenou. Všechny online losy od Sazky najdete na tomto odkazu.

A jestli máte víc rádi loterie, Sportku si online můžete vsadit zase tady

Přečtěte si také