SAZKA reportér: Obchodní zástupkyně Denisa si v dopravních špičkách zpívá

Přímo uprostřed pracovního dne jsme zastihli usměvavou Denisu Voborovou. Jak nám prozradila, je obchodní zástupkyní ve Středočeském kraji a nabízí zdravotnické pomůcky. Většinu svého času tak tráví v lékárnách, u lékařů nebo v domovech pro seniory. Jak říká, lepší povolání si snad ani vybrat nemohla.

Přečtěte si také: Dá se zvýšit pravděpodobnost výhry? Tady jsou 4 rady, jak na to


„Ráda mluvím s lidmi, a tak je pro mě práce obchodní zástupkyně ideální. Největší radost mám z toho, když dokážu ostatní přesvědčit, že jsou naše produkty nejlepší na trhu,” řekla nám sympatická mladá žena.
 

Na své práci miluje komunikaci s ostatními

„Moje práce je hlavně o vztazích. Když jsem nastoupila, nikdo mě neznal, a tak byly začátky dost těžké. Po dvou a půl letech ale můžu říct snad nejen za sebe, že se s drtivou většinou lékařů i dalšího zdravotnického personálu potkáváme opravdu rádi,” popisuje svoji práci sympatická Denisa.

Mezi její povinnosti ale patří i cestování autem. Měsíčně ujede okolo úctyhodných čtyř tisíc kilometrů, a tak jsou jejím každodenním chlebem také dlouhé dopravní zácpy. „Proti čekání na silnicích mám jeden velmi účinný lék, prostě si zpívám,” prozrazuje svůj tajný tip Denisa.
 

Výhru by si užila s rodinou v Thajsku

inp_600x500-(1).jpg

Když zrovna nesedí v autě nebo nemluví s lékaři, nejspíš ji najdete na kole nebo při běhu. A také ve svém novém bytě, na který si s přítelem před nedávnem vzali hypotéku.

Kdyby obchodní zástupkyně vyhrála v loterii, právě na umoření hypotéky i další dluhy by šly peníze nejdřív. Za zbytek by pak pozvala svoji širokou rodinu na vysněnou dovolenou.

„Moc bych si přála, abych měla dost peněz a mohla pozvat své i přítelovy rodiče na pořádnou dovolenou,” zasní se Denisa Voborová. „Asi by se mi líbil zájezd do Thajska, protože tam můžete kombinovat nádherné pláže s poznáváním.”
 

Hned první Zlatá rybka jí přinesla výhru

K tomu, aby se její sny mohly stát skutečností, jde mladá žena aktivně naproti. „Doma hlavně stíráme losy, celkem často si v trafice kupuji Štěstí, před pár týdny jsem pak vyzkoušela Zlatou rybku,” přibližuje své oblíbené tikety Denisa.

A dodává, že jí právě první Zlatá rybka, kterou si setřela, přinesla hned sedm set korun. „Jeden náš známý si před nedávnem vsadil Sportku a vyhrál asi sedmnáct tisíc, tak teď doma o této hře také přemýšlíme,” loučí se s úsměvem obchodní zástupkyně Denisa Voborová.

Své štěstí v nejoblíbenější české loterii můžete vyzkoušet i vy, teď je to navíc ještě jednodušší než předtím. Svůj vlastní tiket můžete mít už za pár kliknutí online na tomto odkazu. A my vám přejeme, ať se už příští slosování usměje štěstí právě na vás.

Přečtěte si také