SAZKA reportér: nadaný filmař Marián sní o točení videoklipu pro kapelu Lucii
Mariána jsme potkali v divadle Archa, v místě pro něj poměrně typickém. Nejenže ho baví fotografie a film, ale tyhle věci i Mariána živí. Sám si vsadí jenom občas a stejně tak na tom jsou jeho rodiče. Když ale dojde na dotaz, co by udělal s deseti miliony, má hned jasno: "Konečně po letech bych si koupil nějakou černou komoru a nějakou fotografickou výbavu."
Práce je Mariánovi koníčkem a má naprosto jasno, do čeho by investoval - koupil by si dron, kameru s možností natáčet ve vysokém rozlišení, steadycamy (speciální držáky na kamery pro stabilní obraz) a vybavil by si celý svůj ateliér. "Já si to představuju podobně, jako to bylo ve filmu zvětšenina. Pořádnej ateliér," dodává k seznamu techniky, který by si pořídil.

Samozřejmě, nebránil by se ani dovolené. Ideálně někde v teple, další peníze by investoval do rodinného domku. Hlavní je ale pro něj přesto vysněná filmařská výbava. "Ta není nejlevnější a musí se každý rok obměňovat, protože zastarává". A co by Marián točil nejraději? Bavily by ho videoklipy, jeho snem je natočit jeden pro oblíbenou kapelu Lucie.

To už je přání, které Mariánovi asi nesplníme, ale k té technice bychom mu pomoci mohli. Stačí si vsadit nebo koupit los. Zbytek je pak na jeho talentu, kterého má ale na rozdávání... Tak teď už jenom trochu toho štěstíčka!

Přečtěte si také