SAZKA reportér: Martin Kredba by za výhru vybavil svůj florbalový tým

Sympatického mladého trenéra jsme zastihli zrovna ve chvíli, kdy se narychlo balil v práci. „Právě pospíchám na trénink našeho florbalového týmu,” začal ve spěchu vysvětlovat. Pro Martina Kredbu je tento sport velkou vášní už mnoho let, a tak nebyla od hokejky v ruce dlouhá cesta k vlastní píšťalce. Nyní ho najdete jak na hřišti, tak i na trenérské lavici v Benátkách nad Jizerou.

Přečtěte si také: Plný tiket Sportky vydělal seniorovi skoro 29 milionů

Kromě florbalu miluje aktivně i pasivně také hokej a fotbal, a není proto s podivem, že ho ze všech her nejvíc lákají sportovní sázky. „Sázím hlavně na přesné výsledky s nějakým střelcem,” popsal své hráčské zvyky.
 

Eurojackpot sází díky nepřekonatelnému jackpotu

Hned vzápětí ale dodal, že si zvlášť v poslední době občas vsadí i Eurojackpot. Na evropské loterii ho láká hlavně výše jackpotu, která je u nás nepřekonatelná, a také celá řada doplňkovek, ve kterých se hraje třeba o auta nebo luxusní byty.
 

Vsaďte si Eurojackpot online

Není to ale ani jeho florbalový tým, ani sázení, co mu dělá největší radost. „Nejšťastnější jsem, když se na mě usměje moje půlroční dcerka,” nezaváhá s odpovědí ani na okamžik Martin Kredba. „I proto bych chtěl vyhrát nějakou pořádnou trofej třeba právě ve florbalu. Přál bych si, aby se mě dcerka, až vyroste, mohla zeptat, kdo a za co pohár získal,” usmívá se potutelně sportovec.

Právě na dceru a také na svoji přítelkyni by myslel jako první, kdyby se mu poštěstilo vyhrát třeba deset milionů. „Z peněz bych nejdřív zajistil rodinu. Moc bych si přál, aby se hlavně ta měla nejlépe,” zasní se mladý muž.
 

Z výhry by dal sponzorský dar svému týmu

inp_600x500.jpg
 
Protože je ale deset milionů už skutečně krásná částka, podle svých slov by Martin Kredba myslel nejen na své dvě nejmilejší ženy života, ale také na koníčky. „Ve sportu v menších městech není peněz nikdy dost, a tak bych určitě dal nějaký sponzorský dar týmu SK Benátky nad Jizerou, ve kterém hraji. Ti by si peníze zasloužili bez jakýchkoliv diskuzí,” loučí se s námi Martin Kredba.

Hledáte inspiraci, jak v novém roce shodit pár kil nebo do jakého klubu přihlásit své děti? Nejen o SK Benátky nad Jizerou, ale i o dalších klubech nebo sportovních událostech v Česku se dozvíte na internetových stránkách Sport v okolí na tomto odkazu.

Přečtěte si také