SAZKA reportér: Losy beru jako zpestření všedního dne, říká Aneta
Slečnu Anetu se nám podařilo oslovit na pražském Masarykově nádraží. Během čekání na vlak se nám svěřila, že si ráda občas dopřeje špetku instantního vzrušení v podobě stíracích losů.
 
„Loterie nejsou nic pro mě, stírací losy, to je jiná kapitola! Stírám vlastně už od 18 let. Určitě ne nijak pravidelně, ale když to na mě přijde, koupím si jich klidně několik naráz. Poslední dobou jsem si jich pořídila opravdu hodně, jen za poslední měsíc snad 30,” přiznává Aneta.

Nemusí pršet, jen když kape

A co že Anetu láká právě na stíracích losech? “Baví mě to vzrušení…a taky skutečnost, že většinou něco málo vyhraju. Ne moc, jen o něco víc, než byla cena losu. Nejvíc jsem vyhrála asi 500 Kč,” vysvětluje sympatická blondýnka.

Ostatně dobře ví, že i relativně levné losy mohou skrývat poklad… “Na druhou stranu ale nikdy nekupuji losy za víc než stovku. Známý ale jednou vyhrál 25 tisíc na losu za 20 Kč, takže vím, že i s těmi levnějšími jde vyhrát slušné částky. Vím, že v loterii se hraje o větší peníze – kamarád  jednou vybral 6 000 000 Kč ve Sportce, což by mě asi taky bavilo. Čísla mě ale zkrátka nebaví tolik jako losy."
 
Slečně Anetě děkujeme za její čas a přejeme jí hodně zdaru do dalšího stírání.
 

Přečtěte si také