SAZKA reportér: Jiří Pletka by výhru investoval do bydlení snů

Autolakýrníka Jiřího Pletku jsme zastihli v rodinné firmě Autosklo Pletka, kde zrovna vypomáhal svému tatínkovi. Sám ale pracuje v centru vývoje společnosti Škoda, kam se dostal i díky prvnímu místu v soutěži Autolakýrník junior.
 

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard 

„Soutěž byla v rámci školy, kterou jsem u nás v Mladé Boleslavi vyhrál,” začíná vyprávění čerstvý absolvent. „V celostátním kole jsem pak porazil dvanáct soupeřů, z čehož jsem měl opravdu radost!”
 

Jiřího Pletku živí jeho povolání snů

Do současného zaměstnání nastoupil teprve před krátkou dobou, práci u automobilové jedničky na českém trhu si ale pochvaluje. „Už při škole jsem pracoval u taťky ve firmě, tak jsem věděl, do čeho jdu. Protože mě práce s auty baví, jde vlastně o mé povolání snů,” usmívá se mladý muž.
 

inp_600x500.jpg


Kdyby vyhrál třeba v Eurojackpotu nebo Sportce, nějaké nové auto by si také pořídil. „Zajímavý je třeba Mustang, ale aut, které se mi líbí, je mnohem víc a je hodně těžké vybrat si jen jedno,” zamýšlí se Jiří Pletka. Zatím je ale spokojený se svým veteránem, kterého ve chvílích volna renovuje.

I proto by rád případnou výhru investoval do vlastního bydlení. Jak by mělo vypadat, ví autolakýrník naprosto přesně: „Určitě by nesměla chybět velká garáž, která by byla spojena s mojí  vlastní dílnou,” zasní se automobilový nadšenec.
 

Za výhru vlastní bydlení, dovolená a auto

„Přál bych si ale také bazén a třeba i saunu nebo vířivku. A také velkou zahradu,” dodává Jiří Pletka s tím, že práce na zahradě také patří mezi jeho záliby.

Kdyby mu z výhry ještě nějaké peníze zbyly, odjel by si odpočinout. „Dovolená v zimě se sněhem mě moc neláká, takže bych si vybíral z destinací, kde je teplo. Teď mě zaujaly Kanárské ostrovy, a tak bych odjel nejspíš tam,” loučí se s námi mladý mechanik. A my mu přejeme, aby mu ta trefa do černého vyšla co nejdřív.

Chtěli byste také svůj vysněný dům anebo stejně jako Jiří Pletka toužíte po Mustangovi? Ve Sportce se o miliony hraje aspoň dvakrát týdně, a když vyberete správné slosování, česká královna loterií vám může nadělit i toho Mustanga. Zahrajte si Sportku online na tomto odkazu.

Přečtěte si také