SAZKA reportér: Dobrovolný hasič Zdeněk sází na sport

S panem Zdeňkem jsme se potkali v posilovně, kde tráví skoro každou volnou chvíli. Už je to pár let, co propadl crossfitu, jednomu z nových způsobů intenzivního cvičení, kterému se věnuje téměř každý den.

Přečtěte si také: Mladá sázkařka si díky Sportce pořídí vlastní bydlení


„Poprvé jsem si crossfit zkusil asi před třemi lety a tak mě to chytlo, že teď na tréninky chodím i devětkrát týdně,” začíná Zdeněk vyprávět. „Na tomto sportu se mi nejvíc líbí, že se člověk fyzicky posouvá velmi rychle dopředu, a jsou tak velmi brzy vidět výsledky.”
 

Jako dobrovolný hasič zachraňuje životy

Zdeněk crossfit doplňuje ještě cvičením v posilovně a také během. Být fit je téměř jeho povinností. Pokud bydlíte ve Středních Čechách a bude někde kolem vás hořet nebo vám uvízne kotě na stromě, bude to nejspíš právě Zdeněk, kdo vás přijede zachraňovat.
 
inp_600x400.jpg

„U dobrovolných hasičů jsem už od deseti let, a protože jsem před nějakou dobou oslavil čtyřicítku, je to právě tři dekády,” vypočítává muž. A dodává, že se k hasičům dostal díky kroužku v jeho městečku. „Požáry, které vypadají nejhůře, jsou často ty nejjednodušší. Když například hoří pole, oheň se jeví jako skoro katastrofický, většinou je ale uhašený během pár minut.”

Zdeněk Vyklátil příliš často nesází, pokud ale ano, sem tam si koupí tiket Sportky. Protože ho sport opravdu baví a vyzná se v něm, přesvědčíte ho také občas ke sportovní sázce.
 

Výhra by šla na rekonstrukci i novou Škodovku

Kdyby vyhrál pár milionů, nejdřív by opravil dům, ve kterém bydlí. Až by byla rekonstrukce dokončena, začal by si Zdeněk užívat. „Jako každý chlap bych si chtěl koupit nové auto, už nějaký čas pokukuji po Kodiaqu nebo sportovní Octavii RS,” vyjmenovává Čech svá vysněná auta.

„Kromě pořízení auta bych také odjel na pořádnou dovolenou, třeba do Dominikánské republiky. Rád bych poznal jiný kontinent a mým velkým snem je zaplavat si v Karibiku,” loučí se s námi Zdeněk Vyklátil.

Výhra ve Sportce vám může splnit nejen dovolenou v dalekých krajích, v této hře se ale občas vyhrávají i nadupané auťáky. Stačí sledovat stránky Sazky, anebo si prostě vsadit - pro svůj tiket můžete kliknout online na tento odkaz.

Přečtěte si také