S vánočními online losy od Sazky můžete vyhrát až 500 000 Kč!

Máte mezi svátky dlouhou chvíli? Anebo možná chcete zjistit, jestli je vám štěstěna nakloněna? Zkuste naše vánoční online losy! Potěší vás nejen tím, že nádherně vypadají, hlavně si na nich ale můžete setřít opravdu krásné výhry.


Klikněte pro všechny vánoční online losy od Sazky


Štědrý příspěvek na oslavu příchodu nového roku, ale třeba i únik před zimou do teplých krajů, nové auto či možnost zvelebit si svůj domov nebo chalupu. Tyto sny si budete moct splnit s vánočními online losy od Sazky. A z čeho budete vybírat?
 

Vánoční pohoda

Hlavní výhra: 15x 200 000 Kč
Cena: 10 Kč


Zkraťte si dlouhou chvíli díky online losu Vánoční pohoda a získejte stovky tisíc korun! Vaším cílem je najít v hracím poli tři stejné symboly. Jestli jste objevili tři dárky, získáváte výhru 500 Kč. Ještě mnohonásobně větší radost budete mít, když najdete tři jiné stejné symboly. Pak totiž patříte mezi patnáct šťastlivců, kteří trefili hlavní výhru ve výši 200 000 Kč. V celé emisi jsou výhry za rovných 193 milionů.
 

Vánoční Zlaté rouno

Hlavní výhra: 4x 500 000 Kč
Cena: 50 Kč


Klasické Zlaté rouno patří mezi naše nejpopulárnější online losy. Proto jsme se rozhodli převléct beránky do svátečního kabátku a pro vás přichystat Vánoční Zlaté rouno. Setřenou výhru může až desetkrát znásobit sněhulák a symbol dárku ukrývá extra výhru. Pro hned čtyři sázející je připravena hlavní výhra v podobě částky 500 000 Kč.
 

Zlatá rybička

Hlavní výhra: 10x 50 000 Kč
Cena: 5 Kč


V limitované sérii si na našem webu poplave dobře známá Zlatá rybička, která za pouhých 5 Kč přinese deseti šťastným výhercům 50 000 Kč. Budete to právě vy, na koho se rybka usměje a překvapí ho jednou z víc než 636 tisíc výher, které jsou ukryté v této emisi?
 

Stírejte online losy v počítači i telefonu

Kromě krásných výher je na našich vánočních online losech skvělé, že je můžete stírat kdekoliv. Najdete je na pár kliknutí jak na počítači, tabletu nebo chytrém telefonu, tak i v mobilní aplikaci Sazky, které je dostupná zdarma pro iOS a Android.

Stáhněte si ji na tomto odkazu.

Přečtěte si také