Roky sázení přinesly ovoce. Miliony ze Sportky promění muž v chatu snů

Sází pravidelně už skoro tři desítky let, a i když se mu sem tam zadaří, na život měnící kliku stále čekal. To už je ale teď minulostí - jedno nedělní slosování Sportky přineslo staršímu muži rovných 2 908 402.

Přečtěte si také: Výhra 37 milionů ze Sportky: Nejdřív ho málem trefil šlak, pak si musel dát panáka


O tom, že vyhrajeme ve Sportce, sníme skoro všichni. A taky víme, že bychom si za peníze pořídili třeba krásné bydlení, nabušený sporťák anebo konečně dali v práci šéfovi na stůl výpověď. Umíte si ale představit, jaký by byl moment, kdy byste zjistili, že to tentokrát opravdu vyšlo?
 

„Na moment výhry se nemůžete dopředu připravit.”

„Pohádkovou výhru jsem si samozřejmě představoval mnohokrát,” začíná své vyprávění výherce. „Sází i mí kamarádi, a tak jsme se sem tam bavili povídáním, co bychom si pořídili. Proto si říkáte, že až to přijde, budete na tuhle novinku relativně připraveni. Teď zpětně ale myslím, že se na milionovou výhru psychicky připravit nemůžete, v tu chvíli vás to prostě dostane,” zhodnotil zpětně muž.

Svůj šťastný tiket si pořídil v trafice, do které pravidelně chodí, a po nákupu si ho schoval do peněženky, aby ho měl pořád při sobě. Nedělní slosování pak sledoval v televizi. „Jako každého chlapa mě zajímá sport, a tak se dívám na sportovní zprávy. Slosování Sportky navazuje, a proto ho vidím celkem pravidelně,” popisuje padesátník minuty předtím, než zjistil, že je z něj loterní milionář.
 

Výhru mu prozradila aplikace Sazky

„Sázím asi dvakrát do měsíce, v poslední době se mi ale moc nedařilo. Vždycky si říkám, že velké výhry padají, jen když zrovna vsazeno nemám. Proto mě překvapilo, když se v závěrečné tabulce ukázalo, že někdo vyhrál skoro 3 miliony,” dodal muž.

Chvíli nato vyndal svůj tiket z peněženky a s pomocí mobilní aplikace Sazky v telefonu ho naskenoval. A pak přišel šok! Z částky, kterou viděl na displeji, se mu úplně podlomila kolena, pak ale došel k tomu, že se někde stala chyba, a tak tiket skenoval pořád dokolečka.
 

Musel si dát panáka

Když se ani poté částka na jeho telefonu nezměnila, dal si ještě pro jistotu panáka, aby to s ním podle jeho slov neseklo. A ještě než zavolal nejbližší rodině, že už brzy budou mít na účtu miliony, začal přemýšlet, jak si spolu krásné peníze užijí.

O tom už je dneska víceméně rozhodnuto: „Jako první se pustím do renovace bytu. A protože jsem si jistý, že rekonstrukce spolkne jen malou část, zbytek budeme investovat do naší chaty,” odkrývá plány nový český milionář.
 

Díky Sportce bude mít rodina chatu snů

„Před nějakou dobou jsem se rozvedl, a tak je právě chata místem, kde se o víkendech scházíme s mými dětmi a jejich rodinami. Proto už se těším, až tu budeme nejen odpočívat po celotýdenním shonu, ale ještě si tu budeme užívat trochu toho luxusu,” dodal na závěr muž.

Nejen 3 miliony, ale rovnou 132,7 milionu korun můžete získat v dnešním slosování Sportky. A třeba se stejně jako pro našeho dnešního výherce pro vás stane neděle šťastným dnem. Jestli si tuhle příležitost nechcete nechat ujít, klikněte si pro online tiket na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také