Registrujte se online a hrajte o miliony i miliardy

Za pár chvilek, které zabere online registrace, získáte možnost zahrát si z pohodlí svého gauče oblíbené loterie nebo si setřít eLos. Po registraci můžete rovnou vsadit třeba plný tiket Sportky nebo Eurojackpotu.

Přečtěte si také: Loterie Sazky můžete hrát i online. 7 důvodů, proč sázet přes internet


Registraci si můžete vytvořit buď na stránkách Sazky na tomto odkazu, nebo v mobilní aplikaci loterní společnosti. K založení účtu bude přitom stačit pět jednoduchých kroků:
 
  1. Na webu Sazka.cz klikněte v pravém horním rohu na tlačítko „Vytvořit účet”.
  2. Zadejte svůj email a zvolte si bezpečné heslo.
  3. V následujícím kroku vyplníte údaje o vás, jako jsou adresa, místo narození nebo rodné číslo. Jde o údaje, které Sazce ukládá zákon.
  4. Teď si vyberete, jestli chcete dostávat zajímavé nabídky a bonusy a odsouhlasíte, že jste se seznámili se Všeobecnými obchodními podmínkami.
  5. Kliknete na tlačítko „Vytvoření účtu” a je hotovo - základní registraci jste úspěšně dokončili.

Podívejte se, jak na registraci:


V tuto chvíli jste získali dočasnou registraci na dobu třiceti dní. Dobrá zpráva je, že už teď můžete začít hrát online loterie a eLosy, pokud ale chcete mít svůj účet u Sazky napořád je potřeba vytvořit si úplnou registraci. K té jsou zapotřebí celkem čtyři kroky.
 

1. Ověření emailu

Jako první klikněte na odkaz, který vám Sazka poslala do emailové schránky, co jste uvedli v průběhu registrace. Pokud tento email nemůžete najít, zkuste zkontrolovat hromadnou poštu, promoakce nebo nevyžádanou poštu. Ověřovací odkaz si můžete nechat poslat znovu.
 

2. Ověření osobních údajů

Sazka je ze zákona povinna ověřit vaši totožnost, což je možné provést jedním ze tří způsobů:
 
  • Máte rádi nové technologie a využíváte internetové bankovnictví bank Česká spořitelna, Moneta, Equa bank, Komerční banka, ČSOB, ERA nebo Air Bank? Ověření vašich osobních údajů právě přes internetové bankovnictví je nejjednodušším způsobem.
  • Přes svůj účet na stránkách Sazky můžete také bezpečně zaslat přední a zadní stranu občanského průkazu.
  • Osobní údaje vám také ověří na kterémkoliv prodejním místě s terminálem Sazky, jako je například trafika.

Podívejte se na video, jak na ověření osobních údajů:


 

3. Nastavení herních limitů

Nastavení herních limitů ukládá také zákon, pro vás z nich ale plynou jen samé výhody. Díky nim budete mít pod kontrolou nejen čas, strávený hraním, ale hlavně do hry vložené peníze. Herní limity nastavíte kliknutím na svůj účet v sekci Obecná nastavení - Herní limity.
 

4. Vložení vkladu

K tomu, abyste mohli hrát o miliony a miliardy, je už zapotřebí jen poslední krok v podobě vložení vkladu. Peníze lze na účet u Sazky vložit několika způsoby. Nejpohodlnější je určitě prostřednictvím platební karty, kdy budete postupovat úplně stejně, jako když například platíte za zboží nebo služby v internetovém obchodě. Vklad je ale možné vložit také přes zabezpečený bankovní převod, případně službou PayPal nebo na prodejním místě Sazky.

Gratulujeme, úspěšně jste dokončili plnou registraci. 

Přečtěte si také