PREVIEW - 7. kolo německé Bundesligy
Wolfsburg vs. Berlin Union
V neděli nás čeká 7. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Wolfsburg a Union Berlín. V tomto utkání se střetne sedmý s patnáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok osm bodů. Wolfsburg v minulém ligovém kole hrál proti Mainz a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub z Unionu Berlín vyšel z posledního utkání proti Frankfurtu naprázdno, v posledních kolech jdou od jedné prohry ke druhé, jde již v pořadí o třetí v řadě. Snajperem v týmu Wolfsburgu je Wouter Weghorst, který dal tři góly, za Union Berlín se třikrát prosadil Sebastian Andersson. Hráči Wolfsburgu v této sezóně vyhráli jeden ze tří domácích zápasů. Hostující hráči Unionu Berlín na venkovních hřištích ještě nevyhráli, i když na to měli zatím jen dva pokusy. V této ligové sezóně domácí Wolfsburg vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,3 góly v jednom zápase. Hosté z Unionu Berlín na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,5 branky. Wolfsburg ze šesti zápasů v této sezóně ze žádného nevyšel střelecky naprázdno, Union Berlín neskóroval ve dvou zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 0,7 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 2 branky na zápas. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně třech proher. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Wolfsburgu, kteří mají v tabulce náskok 8 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají.

Schalke 04 vs. Köln
Bundesliga má na programu 7. kolo, ve kterém v sobotu v 18:30 hostí Schalke tým Kölnu. Domácí tým Schalke je aktuálně se třinácti body na čtvrté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o třináct příček níž na sedmnácté pozici, když získali tři body. Schalke se v posledním ligovém kole proti Lipsku dařilo a bralo plný počet bodů, domácí jsou ve formě, jde již o čtvrtou výhru v řadě za sebou. Hostující Köln naopak ztratil všechny body s Herthou, hosté v posledních kolech ztrácejí jak na běžícím páse, jde již v pořadí o třetí prohru v řadě. Nejlepším střelcem Schalke je Amine Harit se čtyřmi brankami. V týmu hostů z Kölnu je nejlepším zakončovatelem Simon Terodde s jedním gólem. Hráči Schalke v této sezóně vyhráli dva ze tří domácích zápasů. Hostující hráči Kölnu na venkovních hřištích vyhráli jeden ze tří zápasů. Schalke v této sezóně vstřelilo na domácím hřišti průměrně 1,7 branky na zápas, Köln zaznamenal na venkovních hřištích průměrně pouze 1 zásah. Domácí Schalke v tomto ročníku odehrálo dva zápasy, ve kterých by nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Kölnu odehrál tři zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 2,5 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních čtyřech zápasech vítěznou sérii. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně třech proher. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru domácích, kteří jsou dle postavení v tabulce jasným favoritem.

Paderborn vs. Mainz
V sedmém kole Bundesligy se spolu v sobotu v Benteler Areně od 15:30 utkají Paderborn a Mainz. Domácí tým Paderbornu je aktuálně s jedním bodem na osmnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o dvě příčky výš na šestnácté pozici, když získali tři body. V minulém kole hostující tým z Mainz ztratil všechny body s Wolfsburgem a byla to již druhá prohra v řadě. Stejně tak domácí Paderborn prohrál s Bayernem, domácí jsou bez formy a jde už o třetí prohru za sebou. Nejvíc branek v dresu Paderbornu vsítil Streli Mamba, v barvách Mainz dal nejvíc branek Robin Quaison. Hráči Paderbornu v této sezóně nevyhráli žádný ze tří domácích zápasů. Hosté z Mainz venku ještě nedokázali vyhrát, i když na to měli už tři zápasy. Paderborn je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelil 1,3 góly na zápas. Oproti tomu Mainz není venku nijak produktivním týmem, jeho brankový průměr je 0,7 branky na utkání. Paderborn ze šesti zápasů v této sezóně ze žádného nevyšel střelecky naprázdno, Mainz neskórovalo ve dvou zápasech. Defenziva hostujícího Mainz není příliš pevná, průměrně obdržela 2,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 2,8 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních třech zápasech sérii porážek. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou proher. Domácí na svém stadionu nejsou přiliš produktivní, ale to samé se dá říci o hostech, kteří zase nevozí moc bodů z venkovních utkání. Zápas by mohl skončit dělbou bodů.

Hertha Berlin vs. Düsseldorf
V pátek nás čeká 7. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Hertha a Düsseldorf. V tomto utkání se střetne desátý se čtrnáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok pouhé tři body. Minulé měření sil na Olympiastadion Berlin vyhráli hosté z Düsseldorfu 1:2. V minulém kole hostující tým z Düsseldorfu ztratil všechny body s Freiburgem a byla to již druhá prohra v řadě. Naopak domácí Hertha vyhrála s Kölnem, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Nejvíc branek v dresu Herthy vsítil Marko Grujic, v barvách Düsseldorfu dal nejvíc branek Rouwen Hennings. Hráči Herthy v této sezóně vyhráli jeden ze dvou domácích zápasů. Hosté z Düsseldorfu venku uhráli jednu výhru ze tří zápasů. Hertha v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně jen 1 branku na zápas, Düsseldorf zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,7 zásahu. Domácí Hertha v tomto ročníku odehrála dva zápasy, ve kterých by nevstřelila žádnou branku, hostující tým Düsseldorfu neodehrál žádný zápas, ve kterém by se neprosadil alespoň jednou brankou. Defenziva hostujícího Düsseldorfu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. Hostující Düsseldorf má nelichotivou sérii dvou porážek v řadě. Domácí mají formu a v posledních dvou zápasech vyhráli. Domácí Hertha má na svém stadionu průměr 1 vstřelenou branku na utkání, hosté mají lepší průměr 1,7 branky na venkovní zápas, hosté v tomto zápase získají alespoň bod.

Freiburg vs. Dortmund
V sobotu se odehraje 7. kolo Bundesligy, ve kterém se v 15:30 spolu střetnou Dortmund a Freiburg. Domácí tým Freiburgu je aktuálně se třinácti body na třetí pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o pět příček níž na osmé pozici, když získali jedenáct bodů. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Freiburgu, skončilo výhrou hostů z Dortmundu 0:4. V posledním ligovém kole hráči Freiburgu vyhráli s Düsseldorfem, naopak hosté z Dortmundu remizovali s Brémami, byla to již druhá remíza v řadě. Nejlepším střelcem Freiburgu je Luca Waldschmidt se třemi brankami. V týmu hostů z Dortmundu je nejlepším zakončovatelem Paco Alcacer s pěti góly. Hráči Freiburgu v této sezóně vyhráli jeden ze tří domácích zápasů. Hosté z Dortmundu venku uhráli jednu výhru ze tří zápasů. Dortmund je obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 2 branky na venkovní zápas, Freiburg má na domácím hřišti nižší brankový průměr 1,7 branky na zápas. Domácí Freiburg v tomto ročníku neodehrál žádný zápas, ve kterém by nevstřelil žádnou branku, hostující tým Dortmundu také neodehrál žádný zápas, ve kterém by se neprosadil alespoň jednou brankou. Defenziva hostujícího Dortmundu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 0,8 gólu na zápas. Hosté se v posledních dvou zápasech se soupeři vždy rozešli po nerozhodném výsledku. Hosté z Dortmundu na venkovních hřištích mají průměr 2 branky na utkání, i v tomto zápase vstřelí alespoň jednu branku.

Frankfurt Eintracht vs. Bremen
V neděli se odehraje 7. kolo Bundesligy, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Brémy a Frankfurt. Svěřenci domácího trenéra Adiho Hüttera jsou aktuálně na devátém místě ligové tabulky, hosté okupují jedenáctou pozici. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 2:2. Frankfurt v minulém ligovém kole hrál proti Unionu Berlín a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub z Brém remizoval s Dortmundem a ztratil dva body. Nejlepšími zakončovateli jsou za Frankfurt Goncalo Paciencia se třemi góly a za Brémy Yuya Osako, který se trefil také třikrát. Hostující Werder na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli jeden zápas, domácí Eintracht na svém stadionu v této sezóně vyhráli dva zápasy. V této ligové sezóně domácí Frankfurt vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,7 góly v jednom zápase. Hosté z Brém na venkovních hřištích průměrně vstřelili 2 branky. Frankfurt ze šesti zápasů v této sezóně ze žádného nevyšel střelecky naprázdno, Brémy neskórovaly v jednom zápase. Defenziva hostujících Brém není příliš pevná, průměrně obdržela 2,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Hosté z Brém na venkovních hřištích mají průměr 2 branky na utkání, i v tomto zápase vstřelí alespoň jednu branku.

Mönchengladbach vs. Augsburg FC
Další, v pořadí již 7. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Mönchengladbachem a Augsburgem, které se odehraje v neděli od 13:30 v Borussia Parku. Domácí tým Mönchengladbachu je aktuálně se třinácti body na páté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o osm příček níž na třinácté pozici, když získali pět bodů. Minulé měření sil v Borussia Parku ovládli domácí hráči Mönchengladbachu 2:0. V posledním ligovém kole hráči Mönchengladbachu vyhráli s Hoffenheimem, domácí jsou ve formě, jde již o třetí výhru v řadě za sebou, naopak hosté z Augsburgu prohráli s Leverkusenem. Nejlepšími zakončovateli jsou za Mönchengladbach Alassane Plea se třemi góly a za Augsburg Florian Niederlechner, který se trefil také třikrát. Borussia v této sezóně vyhrála jeden ze tří domácích zápasů. Hosté z Augsburgu venku ještě nedokázali vyhrát, i když na to měli už tři zápasy. Mönchengladbach v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně jen 1 branku na zápas, Augsburg zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,3 zásahu. Mönchengladbach ze šesti zápasů v této sezóně v jednom nevstřelil žádný gól, Augsburg neskóroval také v jednom zápase. Defenziva hostujícího Augsburgu není příliš pevná, průměrně obdržela 2,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 0,8 gólu na zápas. Domácí tým Mönchengladbachu vyhrál v posledních třech zápasech. Domácí hráči Mönchengladbachu mají v tabulce náskok 8 bodů a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají.

Bayern München vs. Hoffenheim
Další, v pořadí již 7. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Bayernem a Hoffenheimem, které se odehraje v sobotu od 15:30 v Allianz Areně. V tomto utkání se střetne vedoucí tým s dvanáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok devět bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Bayernu 1:3. Bayern Mnichov v minulém ligovém kole hrál proti Paderbornu a získal maximum bodů za výhru, poslední týdny jsou domácím ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Oproti tomu klub z Hoffenheimu vyšel z posledního utkání proti Mönchengladbachu naprázdno. Nejvíc branek v dresu Bayernu vsítil Robert Lewandowski, v barvách Hoffenheimu dal nejvíc branek Pavel Kadeřábek. Hostující Hoffenheim na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně nevyhrál žádný zápas, domácí Bayern na svém stadionu v této sezóně vyhráli dva zápasy. V této ligové sezóně domácí Bayern Mnichov vstřelil na domácím hřišti průměrně 4 góly v jednom zápase. Hosté z Hoffenheimu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,3 branky. Bayern Mnichov ze šesti zápasů v této sezóně ze žádného nevyšel střelecky naprázdno, Hoffenheim neskóroval ve čtyřech zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,7 branky na zápas. Domácí tým Bayernu vyhrál v posledních dvou zápasech. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru domácích, kteří jsou dle postavení v tabulce jasným favoritem.

Leverkusen vs. Leipzig
Leverkusen přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 7. kola Bundesligy v BayAreně Lipsko. V tomto utkání se střetne šestý s druhým týmem aktuální ligové tabulky, oba týmy mají shodný počet bodů. Minulé měření sil v BayAreně vyhráli hosté z Lipska 2:4. V posledním ligovém kole hráči Leverkusenu vyhráli s Augsburgem, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě, naopak hosté z Lipska prohráli se Schalke. Nejlepšími zakončovateli jsou za Leverkusen Kevin Volland se třemi góly a za Lipsko Timo Werner, který se trefil pětkrát. Hráči Leverkusenu v této sezóně vyhráli dva ze tří domácích zápasů. Hosté z Lipska venku uhráli tři výhry ze tří zápasů. Leverkusen v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,7 branky na zápas, Lipsko zaznamenalo na venkovních hřištích průměrně 3,3 zásahu. Leverkusen ze šesti zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelil žádný gól, Lipsko neodehrálo zápas, kde by nevstřelilo alespoň jeden gól. Defenziva hostujícího Lipska je pevná, průměrně obdržela 1 branku na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech vítěznou sérii. Lipsko je v této sezóně střelecky při chuti, opět vstřelí alespoň jednu branku.
 

Přečtěte si také