PREVIEW - 5. kolo italské Serie A

Torino AC vs. Milan AC
Ve čtvrtek se odehraje 5. kolo Italské Serie A, ve kterém se ve 21:00 spolu střetnou AC Milán a Turín. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na osmém místě ligové tabulky, hosté drží devátou příčku. Minulé měření sil na hřišti na Stadio Olimpico di Torino ovládli domácí hráči Turína 2:0. Turínu se v posledním ligovém kole proti Sampdorii nedařilo, když ztratil tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující AC Milán také ztratil všechny body s Interem. Nejčastěji skórujícím hráčem v týmu Turína je Andrea Belotti, který dal dva góly, za AC Milán se jedenkrát prosadil Hakan Calhanoglu. Hostující Rossoneri na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli jeden zápas, domácí Turín na svém stadionu v této sezóně vyhrál jeden zápas. Turín v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,5 branky na zápas, AC Milán zaznamenal na venkovních hřištích průměrně pouze 0,5 zásahu. Turín ze čtyř zápasů v této sezóně v jednom nevstřelil žádný gól, AC Milán neskóroval ve dvou zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 0,8 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii porážek. Domácí Turín má na domácím hřišti průměr 1,5 vstřelené góly na zápas, hosté mají horší průměr 0,5 branky na venkovní zápas, Turín v tomto utkání neprohraje.

Spal vs. Lecce 
V pátém kole Italské Serie A se spolu ve středu na Stadio Paolo Mazza od 21:00 utkají Spal a Lecce. Domácí tým Spalu je aktuálně se třemi body na patnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o jednu příčku níž na šestnácté pozici, když získali tři body. V posledním ligovém kole hráči Spalu prohráli se Sassuolem, stejně jako hosté z Lecce prohráli s Neapolí. Nejčastěji skórujícím hráčem v týmu Spalu je Andrea Petagna, který dal dva góly, za Lecce se dvakrát prosadil Marco Mancosu. Hráči Spalu v této sezóně vyhráli jeden ze dvou domácích zápasů. Hostující hráči Lecce na venkovních hřištích vyhráli jeden ze dvou zápasů. Lecce není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelilo hostitelům 1 branku na venkovní zápas, Spal ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2 branky na zápas. Spal ze čtyř zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelil žádný gól, Lecce neskórovalo také ve dvou zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 2,5 branky na zápas. Domácí jsou v koncovce na svém stadionu poměrně produktivní a hostující obrana v této sezóně obdržela průměrně 2,5 branky, hostující Lecce neudrží čisté konto. 

Roma AS vs. Atalanta Bergamo
Italská Serie A má na programu 5. kolo, ve kterém ve středu v 19:00 hostí AS Řím tým Bergama. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté drží šestou příčku. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 3:3. AS Řím se v posledním ligovém kole proti Bologně dařilo a bral plný počet bodů, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě. Hostující Bergamo naopak remizovalo a přišlo o dva body s Fiorentinou. Snajperem v týmu AS Roma je Edin Džeko, který dal tři góly, za Bergamo se třikrát prosadil Luis Fruto Muriel. Hostující Bergamo na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo dva zápasy, domácí AS Řím na svém stadionu v této sezóně vyhrál jeden zápas. AS Řím v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 3,5 branky na zápas, Bergamo zaznamenalo na venkovních hřištích průměrně 2,5 zásahu. Domácí AS Řím v tomto ročníku neodehrál žádný zápas, ve kterém by nevstřelil žádnou branku, hostující tým Bergama také neodehrál žádný zápas, ve kterém by se neprosadil alespoň jednou brankou. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 2 branky na zápas. Domácí mají formu a v posledních dvou zápasech vyhráli. Domácí inkasovali v minulých zápasech průměrně 1,8 branky a hosté jsou venku produktivní, domácí AS Řím neudrží čisté konto. 

Parma vs. Sassuolo
Italská Serie A má na programu 5. kolo, ve kterém ve středu ve 21:00 hostí Parma tým Sassuola. Svěřenci domácího trenéra Roberta D'Aversy jsou aktuálně na osmnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují jedenáctou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadio Giglio a utkání skončilo remízou 0:0. V minulém kole hostující tým ze Sassuola získal maximum bodů se Spalem. Naopak domácí Parma prohrála s Laziem, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Nejvíc branek v dresu Parmy vsítil Roberto Inglese, v barvách Sassuola dal nejvíc branek Domenico Berardi. Hráči Parmy v této sezóně nevyhráli žádný ze dvou domácích zápasů. Hosté ze Sassuola venku ještě nedokázali vyhrát, i když na to měli zatím jen dva zápasy. Sassuolo je obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelilo hostitelům 1,5 branek na venkovní zápas, Parma má na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,5 branky na zápas. Domácí Parma v tomto ročníku odehrála ovšem dva zápasy, ve kterých by nevstřelila žádnou branku, hostující tým Sassuola neodehrál žádný zápas, ve kterém by se neprosadil alespoň jednou brankou. Defenziva hostujícího Sassuola není příliš pevná, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. Domácí tým Parmy prohrál v posledních dvou zápasech. Parmě se na domácím hřišti nedaří a Sassuolo zase nevozí body z venkovních stadionů, dá se očekávat, že by se týmy mohly o body rozdělit. 

Napoli vs. Cagliari
Italská Serie A má na programu 5. kolo, ve kterém ve středu ve 21:00 hostí Neapol tým Cagliari. Domácí tým Neapole je aktuálně s devíti body na třetí pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o devět příček níž na dvanácté pozici, když získali šest bodů. Minulé měření sil na hřišti na Stadio San Paolo ovládli domácí hráči Neapole 2:1. V posledním ligovém kole neapoliští hráči vyhráli s Lecce, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě, stejně jako hosté z Cagliari, u kterých jde také o druhou výhru v řadě. Nejlepším střelcem Neapole je Dries Mertens se třemi brankami. V týmu hostů z Cagliari je nejlepším zakončovatelem Joao Pedro se dvěma góly. Hostující Cagliari na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo jeden zápas, domácí Neapol na svém stadionu v této sezóně vyhrála jeden zápas. Neapol je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 2 góly na zápas. Také Cagliari je venku produktivním týmem, jeho brankový průměr je 3 branky na utkání. Neapol ze čtyř zápasů v této sezóně ze žádného nevyšla střelecky naprázdno, Cagliari neskórovalo v jednom zápase. Defenziva hostujícího Cagliari není příliš pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 2 góly na zápas. Domácí tým Neapole vyhrál v posledních dvou zápasech. Stejně tak hosté mají vítěznou sérii v posledních dvou zápasech. Domácí inkasovali v minulých zápasech průměrně 2 branky a hosté jsou venku produktivní, domácí Neapol neudrží čisté konto. 

Inter Milan vs. Lazio Roma
V pátém kole Italské Serie A se spolu ve středu na San Siru od 21:00 utkají Inter a Lazio. Oba týmy dělí v tabulce čtyři příčky, domácí vévodí ligové tabulce, hosté drží pátou příčku. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Interu, skončilo výhrou hostů z Lazia 0:1. V posledním ligovém kole milánští hráči vyhráli s AC Milán, domácí jsou ve formě, jde již o čtvrtou výhru v řadě za sebou, stejně tak hosté z Lazia vyhráli s Parmou. Nejlepšími zakončovateli jsou za Inter Romelu Lukaku se třemi góly a za Lazio Ciro Immobile, který se trefil čtyřikrát. Hráči Interu v této sezóně vyhráli dva ze dvou domácích zápasů. Hostující hráči Lazia na venkovních hřištích vyhráli jeden ze dvou zápasů. V této ligové sezóně domácí Inter vstřelil na domácím hřišti průměrně 2,5 góly v jednom zápase. Hosté z Lazia na venkovních hřištích průměrně vstřelili 2 branky. Inter ze čtyř zápasů v této sezóně ze žádného nevyšel střelecky naprázdno, Lazio neodehrálo zápas, kde by nevstřelilo alespoň jeden gól. Defenziva hostujícího Lazia je pevná, průměrně obdržela 0,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 0,2 gólu na zápas. Domácí mají formu a v posledních čtyřech zápasech vyhráli. Hosté z Lazia měli horší vstup do sezóny, na domácí Inter ztrácejí v tabulce 5 bodů, dá se předpokládát, že domácí neprohrají. 

Hellas Verona vs. Udinese
V úterý nás čeká 5. kolo Italské Serie A a v něm se o body utkají Verona a Udinese. V tomto utkání se střetne třináctý s devatenáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok pouhý jeden bod. Veroně se v posledním ligovém kole proti Juventusu nedařilo, když ztratila tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující Udinese také ztratilo všechny body s Brescií, hosté v posledních kolech ztrácejí jak na běžícím páse, jde již v pořadí o třetí prohru v řadě. Nejčastěji skórujícím hráčem v týmu Verony je Miguel Luis Veloso, který dal dva góly, za Udinese se jedenkrát prosadil Rodrigo Becao. Hostující Bianconeri na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně nevyhráli žádný zápas, domácí Verona na svém stadionu v této sezóně nevyhrála žádný zápas. Verona není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelila 0,5 góly na zápas. Také Udinese na venkovních hřištích není obávaným týmem, respektive venku ještě neskórovalo. Domácí Verona v tomto ročníku odehrála jeden zápas, ve kterém by nevstřelila žádnou branku, hostující tým Udinese odehrál dva zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1 branku na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Domácí tým Verony prohrál v posledních dvou zápasech. Stejně tak hosté mají sérii porážek v posledních třech zápasech. Domácí Verona na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou. 

Genoa FC vs. Bologna
Ve středu se odehraje 5. kolo Italské Serie A, ve kterém se ve 21:00 spolu střetnou Bologna a Janov. Svěřenci domácího trenéra Aurelia Andreazzoliho jsou aktuálně na čtrnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují sedmou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadio Renato Dall'Ara a utkání skončilo remízou 1:1. Janovu se v posledním ligovém kole proti Cagliari nedařilo, když ztratil tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující Bologna také ztratila všechny body s Římem. Nejvíc branek v dresu Janova vsítil Cristian Kouame, v barvách Bologny dal nejvíc branek Nicola Sansone. Hráči Janova v této sezóně vyhráli jeden ze dvou domácích zápasů. Hostující hráči Bologny na venkovních hřištích vyhráli jeden ze dvou zápasů. Janov v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,5 branky na zápas, Bologna zaznamenala na venkovních hřištích průměrně 2,5 zásahu. Domácí Janov v tomto ročníku neodehrál žádný zápas, ve kterém by nevstřelil žádnou branku, hostující tým Bologny také neodehrál žádný zápas, ve kterém by se neprosadil alespoň jednou brankou. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2,2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Domácím se nedaří a v posledních dvou zápasech padli. Domácí inkasovali v minulých zápasech průměrně 2,2 branky a hosté jsou venku produktivní, domácí Janov neudrží čisté konto. 

Fiorentina vs. Sampdoria Genoa
Ve středu nás čeká 5. kolo Italské Serie A a v něm se o body utkají Fiorentina a Sampdorie. Svěřenci domácího trenéra Vincenza Montelly jsou aktuálně na dvacátém místě ligové tabulky, hosté okupují sedmnáctou pozici. Minulé měření sil na hřišti na Stadio Artemio Franchi skončilo remízou 3:3. Fiorentině se v posledním ligovém kole proti Bergamu ne úplně dařilo, když ztratila remízou dva body, jde již o druhou remízu v řadě. Hostující Sampdorie naopak získala maximum bodů s Torinem. Nejlepšími zakončovateli jsou za Fiorentinu Erick Pulgar se dvěma góly a za Sampdorii Fabio Quagliarella, který se trefil jedenkrát. Hostující Sampdorie na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně nevyhrála žádný zápas, domácí Fiorentina na svém stadionu v této sezóně také nevyhrála žádný zápas. Fiorentina v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,5 branky na zápas, Sampdorie zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 0,5 zásahu. Domácí Fiorentina v tomto ročníku odehrála jeden zápas, ve kterém by nevstřelila žádnou branku, hostující tým Sampdorie odehrál dva zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 2,2 branky na zápas. Domácí se v posledních dvou zápasech rozešli se soupeři smírně remízou. Fiorentině se na domácím hřišti nedaří a Sampdorie zase nevozí body z venkovních stadionů, dá se očekávat, že by se týmy mohly o body rozdělit. 

Brescia vs. Juventus
Brescia přivítá v úterý ve 21:00 v rámci 5. kola Italské Serie A na Stadiu Mario Rigamonti Juventus. Oba týmy dělí v tabulce osm příček, domácí jsou aktuálně na desátém místě ligové tabulky, hosté drží druhou příčku. Brescii se v posledním ligovém kole proti Udinese dařilo a brala plný počet bodů. Hostující Juventus také získal maximum bodů s Veronou. Nejlepším střelcem Brescii je Alfredo Donnarumma se třemi brankami. V týmu hostů z Juventusu je nejlepším zakončovatelem Cristiano Ronaldo se dvěma góly. Hostující Stará dáma na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jeden zápas, domácí Brescia na svém stadionu v této sezóně nevyhrála žádný zápas. V této ligové sezóně domácí Brescia vstřelila na domácím hřišti průměrně 3 góly v jednom zápase. Hosté z Juventusu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,5 branky. Domácí Brescia v tomto ročníku odehrála jeden zápas, ve kterém by nevstřelila žádnou branku, hostující tým Juventusu také odehrál jeden zápas, ve kterém neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1 branku na zápas. Brescia je v úvodu sezóny střelecky při chuti, opět vstřelí alespoň jednu branku.

Přečtěte si také