PREVIEW - 22. kolo španělské La Ligy
Villarreal - Osasuna - 02.02.2020 18:30
Další, v pořadí již 22. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Villarrealem a Osasunou, které se odehraje v neděli od 18:30 na Estadio El Madrigal. Svěřenci domácího trenéra Javiera Calleja Revilly jsou aktuálně na osmém místě ligové tabulky, hosté okupují desátou pozici. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostující Osasuny 2:1. V minulém kole hostující tým z Osasuny získal maximum bodů s Levante. Stejně tak domácí Villarreal vyhrál s Alavés. Nejvíc branek v dresu Villarrealu vsítil Gerard Moreno, v barvách Osasuny dal nejvíc branek Ezequiel Avila. Hostující Osasuna na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen dva zápasy, domácí Villarreal na svém stadionu v této sezóně vyhrál čtyři zápasy. V této ligové sezóně domácí Villarreal vstřelil na domácím hřišti průměrně 2 góly v jednom zápase. Hosté z Osasuny na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1 branku. Domácí Villarreal v tomto ročníku odehrál jen dva zápasy, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Osasuny odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Domácí Villarreal má na svém stadionu průměr 2 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 1 branku na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají.

Granada - Espaňol - 01.02.2020 13:00
V sobotu se odehraje 22. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se ve 13:00 spolu střetnou Espaňol Barcelona a Granada. V tomto utkání se střetne jedenáctý s posledním týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok dvanáct bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácí Granady 0:3. V posledním ligovém kole hráči Granady prohráli se Sevillou, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Espaňolu Barcelona remizovali s Athleticem Bilbao. Snajperem v týmu Granady je Antonio Puertas, který dal čtyři góly, za Espaňol Barcelona se dvakrát prosadil Bernardo Espinosa. Hostující Espaňol Barcelona na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen tři zápasy, domácí Granada na svém stadionu v této sezóně vyhrála šest zápasů. Espaňol Barcelona není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 0,7 branek na venkovní zápas, Granada ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,2 branky na zápas. Domácí Granada v tomto ročníku odehrála šest zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Espaňolu Barcelona odehrál devět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Espaňolu Barcelona není příliš pevná, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Granady, kteří mají v tabulce náskok 12 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají.

Real Madrid - Atletico Madrid - 01.02.2020 16:00
Real Madrid přivítá v sobotu v 16:00 v rámci 22. kola Španělské LaLigy na Estadio Santiago Bernabéu Atletico Madrid. V tomto utkání se střetne vedoucí tým s pátým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok deset bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 0:0. V minulém kole hostující tým z Atletica Madrid ztratil remízou dva body s Leganés. Naopak domácí Real Madrid vyhrál s Valladolidem, domácí se vezou na vítězné vlně, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Nejvíc branek v dresu Realu Madrid vsítil Karim Benzema, v barvách Atletica Madrid dal nejvíc branek Álvaro Morata. Bílý Balet v této sezóně vyhrál sedm z deseti domácích zápasů. Hosté z Atletica Madrid venku uhráli tři výhry z deseti zápasů. V této ligové sezóně domácí Real Madrid vstřelil na domácím hřišti průměrně 2,2 góly v jednom zápase. Hosté z Atletica Madrid na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,8 branky. Domácí Real Madrid v tomto ročníku odehrál pět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Atletica Madrid odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 0,6 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 0,7 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních třech zápasech vítěznou sérii. Domácí Real Madrid má na svém stadionu průměr 2,2 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 0,8 branky na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají.

Leganes - San Sebastian - 02.02.2020 12:00
Leganés přivítají v neděli ve 12:00 v rámci 22. kola Španělské LaLigy na Estadio Municipal de Butarque San Sebastian. Domácí tým Leganés je aktuálně s patnácti body na devatenácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o třináct příček výš na šesté pozici, když získali čtyřiatřicet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Anoeta Stadium a utkání skončilo remízou 1:1. V minulém kole hostující tým ze San Sebastianu získal maximum bodů s Malorkou. Naopak domácí Leganés remizovali s Atleticem Madrid. Nejlepším střelcem Leganés je Martin Braithwaite se šesti brankami. V týmu hostů ze San Sebastianu je nejlepším zakončovatelem Willian Jose s osmi góly. Hráči Leganés v této sezóně vyhráli tři z jedenácti domácích zápasů. Hosté ze San Sebastianu venku uhráli pět výher z jedenácti zápasů. San Sebastian není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,4 branek na venkovní zápas, Leganés mají na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,9 branky na zápas. Leganés z jednadvaceti zápasů v této sezóně v devíti nevstřelili žádný gól, San Sebastian naopak neskóroval jen ve třech zápasech. Defenziva hostujícího San Sebastianu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Podle postavení v tabulce jsou favoritem hosté, oba celky dělí 13 příček.

Mallorca - Valladolid - 01.02.2020 18:30
Další, v pořadí již 22. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Malorkou a Valladolidem, které se odehraje v sobotu od 18:30 na Iberostar Stadium. Svěřenci domácího trenéra Vicenta Morena jsou aktuálně na sedmnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují šestnáctou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Estadio José Zorrilla a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Valladolidu 3:0. V minulém kole hostující tým z Valladolidu ztratil všechny body s Realem Madrid. Stejně tak domácí Mallorca prohrála se San Sebastianem. Snajperem v týmu Malorky je Ante Budimir, který dal osm gólů, za Valladolid se čtyřikrát prosadil Sergi Guardiola. Hráči Malorky v této sezóně vyhráli pět z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Valladolidu venku uhráli dvě výhry z jedenácti zápasů. Mallorca není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelila 1,4 góly na zápas. Také Valladolid na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 0,6 branky na utkání. Mallorca z jednadvaceti zápasů v této sezóně v deseti nevstřelila žádný gól, Valladolid neskóroval také v deseti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,1 branky na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Valladolidu, kteří mají v tabulce náskok 4 body, hosté v tomto utkání získají alespoň bod.

Valencie - Celta - 01.02.2020 21:00
Španělská LaLiga má na programu 22. kolo, ve kterém v sobotu ve 21:00 hostí Valencie tým Celty. Svěřenci domácího trenéra Alberta Celadese jsou aktuálně na sedmém místě ligové tabulky, hosté okupují osmnáctou pozici. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů ze Celty 1:0. Valencii se v posledním ligovém kole proti FC Barceloně dařilo a brala plný počet bodů. Hostující Celta naopak remizovala a přišla o dva body s Eibarem, dělba bodů je pro hosty už tradiční, remízou skončila poslední tři utkání. Nejlepšími zakončovateli jsou za Valencii Maximiliano Gomez s osmi góly a za Celtu Iago Aspas, který se trefil sedmkrát. Hráči Valencie v této sezóně vyhráli šest z jedenácti domácích zápasů. Hosté ze Celty venku uhráli jednu výhru z deseti zápasů. Valencie v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,6 branky na zápas, Celta zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 1 zásah. Domácí Valencie v tomto ročníku odehrála jen jeden zápas, ve kterém nevstřelila žádnou branku, hostující tým Celty odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Celty není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Hosté mají sérii remíz v posledních třech zápasech. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru domácích, kteří jsou dle postavení v tabulce jasným favoritem.

Eibar - Betis - 02.02.2020 14:00
V neděli se odehraje 22. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se ve 14:00 spolu střetnou Betis a Eibar. Svěřenci domácího trenéra José-Luise Mendilibara jsou aktuálně na patnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují dvanáctou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Estadio Benito a utkání skončilo remízou 1:1. Eibaru se v posledním ligovém kole proti Celtě ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Betis naopak ztratil všechny body s Getafe. Nejlepšími zakončovateli jsou za Eibar Fabian Orellana se čtyřmi góly a za Betis Loren Moron, který se trefil osmkrát. Hráči Eibaru v této sezóně vyhráli pět z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Betisu na venkovních hřištích vyhráli jeden z deseti zápasů. V této ligové sezóně domácí Eibar vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,3 góly v jednom zápase. Hosté z Betisu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,9 branky. Eibar z jednadvaceti zápasů v této sezóně v deseti nevstřelil žádný gól, Betis naopak neskóroval jen ve čtyřech zápasech. Defenziva hostujícího Betisu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Hostující hráči Betisu mají v tabulce náskok 4 body a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod.

Bilbao - Getafe - 02.02.2020 16:00
Další, v pořadí již 22. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Athleticem Bilbao a Getafe, které se odehraje v neděli od 16:00 na San Mamés. Svěřenci domácího trenéra Gaizky Garitana jsou aktuálně na devátém místě ligové tabulky, hosté okupují čtvrtou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Coliseum Alfonso Pérez a utkání skončilo remízou 1:1. Athleticu Bilbao se v posledním ligovém kole proti Espaňolu Barcelona ne úplně dařilo, když ztratilo remízou dva body, stejným výsledkem skončilo pro domácí i předchozích pět utkání. Hostující Getafe naopak získalo maximum bodů s Betisem, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. Nejlepším střelcem Athletica Bilbao je Raúl García se šesti brankami. V týmu hostů z Getafe je nejlepším zakončovatelem Angel Rodriguez s devíti góly. Hráči Athletica Bilbao v této sezóně vyhráli šest z deseti domácích zápasů. Hosté z Getafe venku uhráli čtyři výhry z deseti zápasů. Athletic Bilbao není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelilo 1,4 góly na zápas. Také Getafe na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1,2 branky na utkání. Domácí Athletic Bilbao v tomto ročníku odehrálo sedm zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Getafe odehrál šest zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 0,7 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,0 branky na zápas. Hostující Getafe drží sérii dvou výher v řadě. Domácí se v posledních pěti zápasech rozešli se soupeři smírně remízou. Hostující hráči Getafe mají v tabulce o 5 bodů víc a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod.

Sevilla - Alavés - 02.02.2020 18:30
V neděli nás čeká 22. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Sevilla a Alavés. Oba týmy dělí v tabulce jedenáct příček, domácí jsou aktuálně na třetím místě ligové tabulky, hosté drží čtrnáctou příčku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích ze Sevilly 0:1. V posledním ligovém kole sevillští hráči vyhráli s Granadou, naopak hosté z Alavés prohráli s Villarrealem. Nejvíc branek v dresu Sevilly vsítil Lucas Ocampos, v barvách Alavés dal nejvíc branek Jose Joselu. Hráči Sevilly v této sezóně vyhráli pět z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Alavés na venkovních hřištích vyhráli dva z deseti zápasů. Sevilla v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,3 branky na zápas, Alavés zaznamenal na venkovních hřištích průměrně pouze 0,9 zásahu. Domácí Sevilla v tomto ročníku odehrála jen dva zápasy, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Alavés odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Alavés není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,0 gólu na zápas. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce domácí.

Barcelona - Levante - 02.02.2020 21:00
V neděli nás čeká 22. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Barcelona a Levante. Domácí tým Barcelony je aktuálně s třiačtyřiceti body na druhé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o jedenáct příček níž na třinácté pozici, když získali šestadvacet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Levante 3:1. V posledním ligovém kole barcelonští hráči prohráli s Valencií, stejně jako hosté z Levante, v posledních kolech jdou od jedné prohry ke druhé, jde již v pořadí o třetí v řadě. Nejvíc branek v dresu Barcelony vsítil Lionel Andres Messi, v barvách Levante dal nejvíc branek Marti Roger. Barça v této sezóně vyhrála devět z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Levante na venkovních hřištích vyhráli tři z jedenácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Barcelona vstřelila na domácím hřišti průměrně 3,5 góly v jednom zápase. Hosté z Levante na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1 branku. Domácí Barcelona v tomto ročníku odehrála jen čtyři zápasy, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Levante odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední tři zápasy v řadě.
 

Přečtěte si také