PREVIEW - 2. kolo španělské La Ligy
Španělská liga patří díky hvězdám, které v ní hrajou k jedné z nejlepších na světě. Vychutnej si tenhle parádní fotbal se Sazkabetem. V rámci nabídky si můžeš vsadit na všechna utkání jak před zápasem, tak i v jeho průběhu u live streamu všech zápasů.

Granada vs. Sevilla
V pátek nás čeká 2. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Granada a Sevilla. V tomto utkání se střetne nováček ligy se šestým mužstvem loňského ročníku. Granadě se v posledním ligovém kole proti Villarrealu ne úplně dařilo, když ztratila remízou dva body. Hostující Sevilla naopak získala maximum bodů s Espanyolem. Z hráčů v dresu hostující Sevilly se v jednom předcházejícím utkání prosadil jedenkrát Nolito. V týmu domácích se prosadil v prvním ligovém kole jednou brankou Roberto Soldado. Domácí Granada se představí poprvé před domácími fanoušky, naopak hostující Sevilla již v této sezóně venku hrála a dokázala vyhrát jeden zápas. 

Levante vs. Villarreal
V pátek nás čeká 2. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Levante a Villarreal. V tomto utkání se střetne patnáctý tým loňského ročníku se čtrnáctým mužstvem loňského ročníku. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Levante a zápas ovládli hosté z Villarrealu 0:2. Levante v minulém ligovém kole hrálo proti Alavés a ztratilo všechny body. Oproti tomu klub z Villarrealu remizoval s Granadou a ztratil dva body. V dresu hostů z Villarrealu se v prvním utkání prosadil jedenkrát Santiago Cazorla. Domácím hráčům se ještě nepodařilo v této sezóně skórovat. Domácí Levante se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Villarreal odehraje první venkovní zápas. 

Osasuna vs. Eibar
V sobotu nás čeká 2. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Osasuna a Eibar. Hostující Eibar skončil vloni dvanáctý, domácí jsou nováčkem ligy. Osasuně se v posledním ligovém kole proti Leganes dařilo a brala plný počet bodů. Hostující Eibar naopak ztratil všechny body s Mallorcou. Z hráčů v dresu hostujícího Eibar se v jednom předcházejícím utkání prosadil jedenkrát Paulo Oliveira. V týmu domácích se prosadil v prvním ligovém kole jednou brankou Ezequiel Avila. Pro domácí Osasunu jde o letošní premiéru před domácími fanoušky, to hostující Eibar se již v této sezóně venku představil, ale ještě nezvítězil. 

Real Madrid vs. Valladolid
Další, v pořadí již 2. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Realem a Valladolidem, které se odehraje v sobotu od 19:00 na Estadio Santiago Bernabéu. V tomto utkání se střetne třetí tým loňského ročníku se šestnáctým mužstvem loňského ročníku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Realu 1:4. V posledním ligovém kole madridští hráči vyhráli s Celtou, stejně jako hosté z Valladolidu vyhráli s Betisem. Z hráčů v dresu hostujícího Valladolidu se v jednom předcházejícím utkání prosadil jedenkrát Oscar Plano. V týmu domácích se prosadil v prvním ligovém kole jednou brankou Karim Benzema. Domácí Real se představí poprvé před domácími fanoušky, naopak hostující Valladolid již v této sezóně venku hrál a dokázal vyhrát jeden zápas.

Celta Vigo vs. Valencia FC
Další, v pořadí již 2. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Celtou a Valencií, které se odehraje v sobotu od 21:00 na Balaídos. V tomto utkání se střetne sedmnáctý tým loňského ročníku se čtvrtým mužstvem loňského ročníku. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Celty a zápas ovládli hosté z Valencie 1:2. V minulém kole hostující valencijští hráči ztratili remízou dva body se San Sebastianem. Naopak domácí Celta prohrála s Realem. V domácím týmu se prosadil v prvním utkání jednou brankou Iker Losada. V dresu hostujícího týmu Valencie se v prvním zápase jedenkrát prosadil Kévin Gameiro. Domácí Celta už odehrála v této sezóně před domácími fanoušky jeden zápas, naopak hostující Valencie odehraje první venkovní zápas.

Getafe vs. Bilbao
Getafe přivítá v sobotu ve 21:00 v rámci 2. kola Španělské LaLigy na Coliseum Alfonso Pérez Bilbao. Hostující Bilbao skončilo vloni osmé, domácí jsou pátým mužstvem loňského ročníku. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Getafe a zápas ovládli domácí z Getafe 1:0. Getafe se v posledním ligovém kole proti Atleticu nedařilo, když ztratilo tři body. Hostující Bilbao naopak získalo maximum bodů s Barcelonou. Domácím hráčům se ještě nepodařilo vstřelit branku. V dresu hostujícího týmu Bilbaa se v prvním zápase jedenkrát prosadil Zubeldia Aduritz. Domácí Getafe se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Bilbao odehraje první venkovní zápas.

Alavés vs. Espaňol Barcelona
Španělská LaLiga má na programu 2. kolo, ve kterém v neděli v 17:00 hostí Alavés tým Espaňolu. Hostující Espaňol skončil vloni sedmý, domácí jsou jedenáctým mužstvem loňského ročníku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Espaňolu 2:1. V minulém kole hostující barcelonští hráči ztratili všechny body se Sevillou. Naopak domácí Alavés vyhrál s Levante. V domácím dresu se v prvním zápase jedenkrát trefil Jose Joselu. V dresu hostů z Espaňolu se nikdo v prvním zápase neprosadil. Domácí Alavés už před svým publikem v této sezóně odehrál jeden zápasy, naopak hostující tým Espaňolu odehraje první venkovní zápas. 

Mallorca vs. San Sebastian Real
Španělská LaLiga má na programu 2. kolo, ve kterém v neděli v 17:00 hostí Mallorca tým San Sebastianu. Utká se nováček ligy s devátým mužstvem loňského ročníku. V posledním ligovém kole hráči Malorky vyhráli s Eibar, naopak hosté ze San Sebastianu remizovali s Valencií. V domácím dresu se v prvním zápase jedenkrát trefil Daniel Rodríguez. Z hostujících hráčů skóroval v prvním utkání jedenkrát Mikel Oyarzabal.

Leganes vs. Atletico Madrid
Španělská LaLiga má na programu 2. kolo, ve kterém v neděli v 19:00 hostí Leganes tým Atletica. V tomto utkání se střetne třináctý tým loňského ročníku s vícemistrem loňského ročníku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Atletica 1:0. V posledním ligovém kole hráči Leganes prohráli s Osasunou, naopak hosté z Atletica vyhráli s Getafe. Z hráčů v dresu hostujícího Atletica se v jednom předcházejícím utkání prosadil jedenkrát Álvaro Morata. Nikdo z domácích hráčů ještě nedokázal v této sezóně skórovat. Domácí Leganes už před domácím publikem odehrálo v této sezóně jeden zápas, naopak pro hostující Atletico to bude letos venkovní premiéra. 

Barcelona FC vs. Betis Sevilla
Španělská LaLiga má na programu 2. kolo, ve kterém v neděli ve 21:00 hostí Barcelona tým Betisu. V tomto utkání se střetne úřadující mistr s desátým mužstvem loňského ročníku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácí Barcelony 1:4. V posledním ligovém kole barcelonští hráči prohráli s Bilbaem, stejně jako hosté z Betisu prohráli s Valladolidem. Domácím hráčům se ještě nepodařilo vstřelit branku. V dresu hostujícího týmu Betisu se v prvním zápase jedenkrát prosadil Loren Moron. Hostující Betis poprvé v této sezóně nastoupí k zápasu na venkovním hřišti, stejně tak domácí Barcelona odehraje první zápas před domácím publikem. 

Přečtěte si také