„Přál bych to každému!“ tvrdí klikař z Čech, který si v Eurojackpotu přišel na 13 milionů

Nesází příliš dlouho a dokonce ani nepatří mezi věrné sázkaře, kteří nevynechají žádné slosování. Přestože si tento šedesátník vsadí v průměru dvakrát do měsíce, usmálo se na něj mnohamilionové štěstí. Eurojackpot mu za koupený tiket nadělil krásných 12 815 420 Kč.

Přečtěte si také: Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů


Jak nám klikař při přebírání výhry prozradil, výherní tiket si koupil na pobočce Sazky a po příchodu domů ho pro jistotu schoval. Ve velkou výhru sice nevěřil, ale nechtěl nic riskovat. A měl k tomu i jiný důvod.
 

„O tiketech vždycky mlčím!“

V osudový páteční večer vyndal sázenku ze schovávačky a výsledek si potají zkontroloval na mobilním telefonu. „O koupi tiketu většinou nikomu neříkám. Když to nevyjde, jsem zklamaný jenom já a z případné výhry by pak bylo pěkné překvapení,“ prozradil nám svou taktiku.

S tak velkou výhrou prý vůbec nepočítal a jakmile na displeji uviděl osmimístnou částku, myslel si, že blouzní. Zaškrtnutá čísla si proto několikrát zkontroloval, než svému štěstí konečně uvěřil.
 

První reakce? Šok!

„Byl to pořádný šok a musel jsem to chvíli rozdýchávat. Zatím jsem se s tím nikomu nesvěřil a pořád vymýšlím, jak a při jaké příležitosti to udělat,“ vyprávěl nám se spikleneckým úsměvem na tváři. Jedno je tak jisté. Jeho manželka a dvě děti brzy uslyší moc dobrou zprávu.

Díky výhře se totiž budou moct přestěhovat do domu svých snů. Kromě bydlení ale výherce žádné velké změny neplánuje. Nemyslí si ani, že se kvůli penězům jakkoliv změní. Se svým životem byl spokojený už dávno před výhrou a byl by prý sám proti sobě, kdyby nechal peníze, aby to nějak ovlivnily.
 

„Je to pocit k nezaplacení!“

„Určitě si znovu vsadím. Bylo by skvělé ten pocit z výhry zažít znovu. Přál bych to každému,“ rozloučil se s námi při odchodu.

Příležitost něco podobného zažít máte i vy. A to třeba dneska večer v Eurojackpotu. Nejen, že se tentokrát hraje o 1,634 miliardy korun, k tomu všemu se ale také můžete stát majiteli legendární čtyřkolky Land Rover Discovery.

SUV je určeno jen českým sázejícím a ve hře budete s plným tiketem včetně Extra 6. Zajistěte si vstupenku do mimořádné hry na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také