Používáte při sázení Sazka kartu? Dobře děláte! Paní Stanislava je díky ní bohatší o 100 000 Kč

Paní Stanislava za námi přijela z Moravskoslezského kraje. Doprovodila ji její dcera a obě už od počátku neskrývaly velkou radost. A měly k ní víc než velký důvod: dvojice si přijela pro šek na částku 100 000 Kč, kterou paní Stanislava získala ve hře Sazka Klubu s názvem Kolo štěstí.

Přečtěte si také: Sazka kartu má jen měsíc. A už je díky ní bohatší o 100 000 Kč!


Pravidelně hraje Sportku a nově si každé pondělí zajde také pro nejnovější loterní přírůstek v rodině Sazky s názvem Extra Renta. Výherkyně nám prozradila, že má číselné hry opravdu ráda.
 

Sportka i Extra Renta

„Do trafiky si pravidelně chodím pro dva sloupečky a čísla za sebe nechám vybrat počítač,“ začala své povídání paní Stanislava. „Sportka je taková klasika, na kterou nedám dopustit, od ledna jsem ale začala hrát ještě Extra Rentu. Možnost vyhrát 100 tisíc měsíčně na dvacet let mi přijde opravdu lákavá,“ řekla výherkyně a dodala, že i u této loterie volí dva sloupečky a náhodný tip - zvyky se prý nemají měnit.

Starší sympatická žena dále konstatovala, že i když výhry v řádu stokorun sem tam trefí, větší částka se jí zatím vyhýbá. O to radostnější pak bylo zjištění, že se stala majitelkou hlavní dubnové výhry z Kola štěstí.

Výherkyně z Moravy za námi dorazila v den, kdy se po dlouhé době otevíraly obchody. Proto jsme se jí nemohli nezeptat, zda si v některém z nich při návštěvě metropole neudělají s dcerou radost. Zvlášť když jsou nyní bohatší o 100 tisíc korun.
 

Peníze přispějí na rekonstrukci

To ale paní Stanislava rezolutně odmítla, pro výhru má totiž mnohem lepší využití. „Už nějakou dobu plánujeme rekonstrukci našeho domu, a díky penězům ze Sazka Klubu se tak teď nebudeme muset držet při zemi,“ smála se výherkyně. A dodala, že hned, jak to situace umožní, by také ráda pozvala celou rodinu na společnou večeři do restaurace.

A jak dlouho je žena členkou Sazka Klubu? „Jsou to už tři roky. Pro tikety si skoro zásadně chodím do trafiky Geco, která je u potravin, kam chodíme nakupovat. Sazka kartu mi nabídla paní prodavačka a přesvědčily mě hlavně skvělé ceny, o které se tu hraje. Tehdy jsem ale rozhodně nepředpokládala, že jednu z nich vyhraji i já,“ konstatovala na závěr se šibalským výrazem v očích paní Stanislava.

Poté už nastal čas rozloučení, kdy jsme jí v závěru popřáli, aby brzy do Prahy vyrazila znovu. Třeba díky vyhranému Superjackpotu Sportky anebo pro hlavní výhru ze stíracích losů z rodiny Rentiér nebo Zlatá rybka, kterými si sem tam udělá radost.
 

Kolo štěstí: tisíce drobných výher za miliony

Chcete mít také možnost každý měsíc hrát o skvělé ceny? Potom byste měli používat svoji kartu Sazka Klubu pokaždé, když si jdete do obchodu například pro los nebo tiket do loterie. V takovém případě dostanete druhý den textovku s odkazem, po jehož rozkliknutí získáte možnost zatočit si Kolem štěstí.

Ve hře jsou tisíce drobných výher od desetikoruny, trefit ale můžete až 1 000 Kč. Takových cen si členové klubu vytočí každý měsíc za miliony. Peníze si lze buď při příští návštěvě obchodu vybrat, anebo je použít na nějaký ten produkt od Sazky.
 

V květnu se hraje o Škodu Fabia Combi!

Ještě lepší zpráva ale nastává ve chvíli, kdy okamžitou výhru na Kole štěstí nezískáte. Díky tomu jste totiž zařazeni do hlavní měsíční hry, kde se právě teď hraje o opravdu fantastickou cenu. Co byste řekli na možnost, že se už za krátkou dobu stanete majitelem zbrusu nové Škody Fabia Combi?

Zároveň platí, že počet pomyslných vstupenek do slosování o hlavní výhru není nijak omezen. Čím víc tedy budete svoji Sazka kartu používat, tím větší máte šanci hlavní výhru získat.

Pokud zatím klubovou Sazka kartu nemáte, zřídí vám ji za pár chvil v některé z několika tisícovkách prodejních míst s terminálem Sazky. Klikněte si pro to nejbližší na mapu na tomto odkazu.

Přečtěte si také