Pošlete své děti prožít sportovní léto na Sazka Olympijských táborech

Přemýšlíte, jak připravit pro své potomky nezapomenutelné prázdniny? Pošlete je na příměstský Sazka Olympijský tábor, který bude probíhat ve dvou turnusech v Praze, Brně a Ostravě. 

Přečtěte si také: Jágr si zacvičil s dětmi a vyzkoušel i balet. Podívejte se na video


Děti si tu budou moct vyzkoušet celou řadu sportovních disciplín, a protože se budou konat v místech Olympijských festivalů, ochuzeni nebudou ani o sportovní výkony nejlepších atletů planety.
 

Malí sportovci vyzkouší dvacítku disciplín

Děti si na Sazka Olympijských táborech vyzkouší dvacítku olympijských i neolympijských disciplín, zažijí neopakovatelnou atmosféru a získají analýzu svých sportovních předpokladů. Klidnou část programu zaplní speciálně vytvořená interaktivní vzdělávací zóna, věnovaná olympijským hodnotám a také fair play.

O malé i větší sportovce se budou starat profesionálně vyškolení instruktoři a v ceně příměstského táboru je také strava a pitný režim stejně jako všechny sportovní pomůcky.
 

Zažijte atmosféru olympiády se svými dětmi


Atmosféru olympiády si ale svými dětmi můžete užít i vy. Protože se konají v místech Olympijských festivalů, můžete si společně s nimi poté, co je vyzvednete z příměstského tábora, užít nejen přímé přenosy, ale i spoustu dalších aktivit nebo soutěží a chybět samozřejmě nebude ani skvělé občerstvení.

První ze dvou turnusů Sazka Olympijských táborů startuje 27. července, navazující pak proběhne od 3. srpna. Tábory jsou určeny pro děti mezi sedmi a patnácti lety a probíhat bude na následujících místech:

Praha: Olymp Centrum sportu ministerstva vnitra, Praha 7
Brno: areál Zámečku (dále sportoviště SKP Kometa a koupaliště Riviéra)
Ostrava: Středisko volného času, Ostrava - Morava (dále areál Černá louka a loděnice pod Slezskoostravským hradem)

Registrace na příměstské Sazka Olympijské tábory už odstartovala, a své děti tak můžete přihlásit na tomto odkazu.

Přečtěte si také