Pan „škaredý“ zase vyhrál. Tentokrát přes 29 milionů

Darren šel do obchodu koupit mléko. Zbylo mu pár mincí, tak se rozhlédl kolem. Jeho pohled se zarazil na vystavených losech. Něco mu říkalo, aby jeden koupil. Když ho setřel, zjistil, že je milionář. Vyhrál rovný milion liber, v přepočtu přes 29 milionů korun.
 

Přečtěte si také: 34 milionů ze Sportky zajistí výherci bezstarostný důchod

Třiatřicetiletý Brit nebyl zpočátku schopný slova. „Držel jsem v ruce kousek papíru, ale bylo to vlastně milion liber, což bylo vůbec poprvé v mém životě. Začal jsem křičet. A pak už přesně nevím, co se kolem mě dělo,“ vzpomíná Darren.
 

Nového milionáře proslavila soutěž v rádiu

V Británii nejde o neznámého muže. Před čtyřmi lety totiž se svou ženou Kate vyhráli kontroverzní soutěž pořádanou jedním rádiem. Posluchači měli rozhodnout o tom, který z přihlášených párů se k sobě nejmíň hodí. Hlasujícím přišlo divné, jak může být tak krásná žena jako Kate s tak škaredým mužem. 

Kate byla tehdy z negativních komentářů na adresu jejího muže šokovaná a řekla, že je typickým příkladem toho, že láska je slepá. „On je můj princ,“ řekla. S Darrenem v té době žila už jedenáct let. Dnes je z ní milionářka. I díky tomu, že poslala muže pro mléko. 
 

Koupí si dům a přispěje na charitu

Jako rodiče dvou autistických dětí mají Darren a Kate o využití peněz jasno. Nejdřív se přestěhují z dvoupokojového bytu do domu, a pak chtějí udělat vše, aby se jejich potomkům žilo co nejlépe.

V plánech Darrena, jak s výhrou naloží, ale nesmí chybět ani charita. Část své výhry chce věnovat neziskovým organizacím, které pomáhají právě dětem s autismem a které v minulosti Darrenovu rodinu také podpořily.

Chcete mít stejné štěstí jako tento britský milionář? O desítky milionů se ve Sportce hraje každý týden a vy si navíc můžete vsadit přes internet na tomto odkazu.

Přečtěte si také