O svůj tiket Sportky se bál a měl proč. Přinesl mu přes 4,5 milionu

Nevynechá žádné slosování a zásadně sází vlastní čísla. To je strategie, která se vyplatila staršímu ženatému muži z Moravy. Po slosování před pár týdny tak začal okamžitě slavit - díky Sportce je bohatší o 4 530 749 Kč.

Přečtěte si také: Babička mu zakázala sázet. Neposlechl ji a vyhrál 22 milionů


Ještě ve chvíli, kdy nový loterní milionář dorazil do budovy Sazky, svému štěstí nemohl tak úplně uvěřit. „Sázím už skoro dvacet let a je to taková moje vášeň, o které ví celá rodina,” usmíval se sympatický hráč. „Vždycky, když děti přijedou s vnoučaty na nedělní oběd, tak se mě ptají, jestli mám vsazeno,” popisuje otec hned tří potomků.
 

Sázka na vlastní čísla se vyplatila

Bylo to právě nedělní slosování, které mu přivodilo téměř infarktové stavy. „Tiket jsem koupil v obchodě, když jsme jeli se ženou na víkendový nákup,” mluví o událostech, které milionové výhře předcházely. „Sázím vždycky vlastní čísla, jsou to hlavně data narození členů naší rodiny. A stejně jsem to udělal i tentokrát.”

Po příjezdu domů pak svoji sázenku schoval a jak nám prozradil, tentokrát o ni měl mimořádný strach. „Už před slosováním jsem měl takový zvláštní pocit. Tikety si normálně dávám do peněženky a vlastně na ně zapomenu už ve chvíli, kdy za ně platím. Tentokrát to ale bylo jiné,” zamýšlí se milionář ze Sportky.
 

Výhře nejdřív nikdo nevěřil

Po slosování pak bylo jasno - díky šťastným číslům má teď muž na účtu navíc přes 4,5 milionu korun. „O výhře jsem jako první řekl manželce, která mi samozřejmě ze začátku nechtěla věřit. A stejné to bylo i s dětmi,” směje se senior.

Už krátce poté, co zjistili, že se z nich stali milionáři, začali společně se ženou rozmýšlet, co si za výhru pořídí. „Bude to určitě nové auto. A protože jsem správný Čech, tak to bude Škodovka,” říká rozhodně sázející ze Zlínského kraje.

Stejně jako většina těch, kdo už v nějaké loterii vyhráli, ani tento muž teď sázet rozhodně nepřestane. „Jeden sloupeček vlastních čísel už mi přinesl miliony, na tiketu je ale ještě devět dalších. Třeba jsou stejně šťastná jako tenhle výherní,” řekl nám šedesátník na rozloučenou.
 

Vlastní čísla i náhodný tip vyhrávají stejně

Možná máte taky nějakou herní strategii a možná sázíte náhodným tipem. My můžeme konstatovat, že šanci na výhru máte téměř totožnou, ať jste členy kterékoliv z těchto dvou skupin - vlastní čísla i ta, která vám přidělí počítač vyhrávají zhruba jedna ku jedné.

K tomu, abyste mohli získat dnešní Superjackpot Sportky ve výši 37,3 milionu korun, vám tak stačí jediné - zajistit si vstupenku do slosování. A abyste se ve studeném počasí nemuseli nikam vypravovat, úplně klidně si pro tiket můžete kliknout na tento odkaz.

Držíme palce!

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také