Nevkusné i předražené. 5 módních „šlágrů”, za které jen vyhodíte peníze oknem

Podívejme se pravdě do očí. Oblečení, za které můžete peníze utratit, je nekonečně.  Ale pozor, některé kousky jsou nevkusné a jiné ještě nevkusnější. Utratit zkrátka spoustu peněz za příšerné módní výstřelky není zase takové umění. U některých nákupů nám ale zůstává rozum stát. Co myslíte?

Sluchátka Louis Vuitton

lv_600.jpg

Dvě pecky v uchu a na nich monstrózní LV. Proti bezdrátovým sluchátkům rozhodně nic nemáme, ale kvalitu jim logo rozhodně nezvýší. Výhoda je, že módní dům, známý velmi drahými kabelkami, drží cenu sluchátek na své poměry velmi nízko. Vaše mohou být už za 30 000 korun.

Pokud ale máte dlouhé vlasy nebo nosíte často čepice, nákup zvažte. Logo, za které platíte, by mělo aspoň být vidět, jinak to trochu postrádá smysl. Což?
 

Napůl kapsáče a napůl kalhoty

kapsace_600.jpg

Zažili jste někdy ten moment, kdy stojíte před skříní a nemůžete se rozhodnout, co si obléknete? Vyřešit to za vás mohou tyhle kalhoty.

Kromě toho je to taky dost originální kousek a vaše mohou být za 36 000 korun. Jestli si k nim ale obléknout tričko nebo raději halenku, to vám teda neporadíme.
 

Vyletněnené kroksy

crocs_600.jpg

Proč si kupovat obyčejné kroksy na zahradu, když si můžete koupit tyhle vytuněné kroksíky s mořskými plody. A to všechno jen za 8 250 korun.
 

Přečtěte si také: Šedesátník z Ústecka si díky milionům ze Sportky začne užívat života


Když vezmeme v úvahu, jak módní kroksy jsou, možná to není zas tak špatná investice.
 

Fešácký obleček z džínoviny

spinave_dziny_600.jpg

Tohle je vydařený kousek. Ocení ho muži i ženy, protože se nikdy nezašpiní, a nemusí se tak prát. To je absolutní výhoda bundy, která je špinavá hned z výroby.

Sofistikované blátíčko si můžete pořídit jak na bundu, tak i na kalhoty a dohromady vás to vyjde na 21 000. No, nekupte to!
 

Guccie pantofle s kožešinkou

gucci_600.jpg

Nemáte pocit, že tyto pantofle vypadají, jako by v nich žilo nějaké zvíře? Design to je nepochybně velmi originální, ale ta logika spojit pantofle s kožichem? Když si je vezmete v létě, asi se v nich upečete. Když si je vezmete v zimě, bude vám táhnout na patu.

Proti gustu ale žádný dišputát. Tyhle botky mají cenovku 17 000. Jdete do nich?

Možná mezi ty, kteří mají tendenci vyhazovat peníze za zbytečnosti, nepatříte a možná vám ale výše zmíněné věci nepřipadají zbytečné. Ať už jste na kterékoliv straně barikády, vsaďte si. Až vyhrajete, uvidíte, jestli vám rozmařilé nákupy udělají radost. Tiket Sportky získáte na pár kliknutí na tomto odkazu.

Přečtěte si také