Nemáte ještě Sazka kartu? Velká škoda. Tento muž díky ní vyhrál 600 000 Kč!

Velmi štědrý příspěvek na rekonstrukci bytu získal mladý tatínek ze severu Moravy. A stačila mu k tomu pouhá skutečnost, že je členem Sazka klubu. Právě díky zlatavé kartě, kterou nezapomene z peněženky vyndat pokaždé, když si jde vsadit, rozšířil rodinný rozpočet o stovky tisíc korun.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Jak nám muž v budově Sazky, kam si přišel převzít výherní šek, prozradil, členem klubu je už od jeho počátku. „Že je Sazka Klub výhodný, mi prozradila paní prodavačka v jednom ze dvou obchodů, kam chodím pravidelně sázet,“ začal povídání jeden z nejmladších výherců velké ceny, kterého Sazka Klub má.
 

„Byla by škoda přijít o další možnost výhry.“

„Tehdy to všechno začínalo, ale říkal jsem si, že sázím pravidelně, a tak by byla škoda přijít o další možnost, jak něco vyhrát,“ dodal třicátník, který vzal na výlet do Prahy jak manželku, tak i své děti.

Muž sází pravidelně už zhruba deset let a číslem jedna je pro něj Sportka. Nevynechá prý žádné losování jak ve středu, tak i v neděli, a když je páteční tah, pro tiket si do obchodu zajde také. Právě proto, že je pravidelným sázejícím, tak také často točí Kolem štěstí.
 

Kole štěstí: tisíce výher každý den

Jak asi víte, jde o soutěž Sazka Klubu. Za každé použití Sazka karty při nákupu tiketu do loterie nebo stíracích losů dostanete druhý den zprávu na telefon, kde po rozkliknutí odkazu točíte Kolem štěstí. Tady si můžete vytočit výhry v řádu desítek až stovek korun, které si lze nechat na prodejně vyplatit, anebo je použít na další nákup produktů Sazky.

V případě, že nevyhrajete okamžitou cenu, jste zařazeni do slosování, kde je možnost vyhrát opravdu lákavé ceny. Ať už to jsou finanční částky v řádech stovek tisíc korun, anebo třeba právě nová Škoda Octavia, o kterou se soutěžilo v průběhu září.

Po slosování o Škodu, které proběhlo, bylo jasno - jejím novým majitelem se stal právě tento sympatický mladý muž. A jaká byla jeho první reakce, když jsme mu radostnou zprávu volali? „No, byl to pořádný šok, to musím přiznat. Než jsem tomu uvěřil, musel jsem tu informaci nejdřív rozdýchat,“ smál se klikař.
 

Díky výhře zrekonstruuje mladá rodina byt

Muž s rodinou ale novým autem nakonec neodjel. Auto už má, a protože jsou zrovna v plném proudu příprav na rekonstrukci bytu, rozhodl se sázející využít možnosti vybrat si finanční ekvivalent ceny ve výši 600 000 Kč.  A protože jde o opravdu krásnou částku, je už teď jasné, že můžou celou rekonstrukci vzít opravdu „od podlahy“.

Jak nám ale na závěr výherce prozradil, celou částku do oprav domova investovat nebude. „Mým největším koníčkem jsou moje děti, a tak je jasné, že jim díky krásné výhře ze Sazka Klubu nějaké to přání určitě splním,“ rozloučil se s námi.
 

V říjnu si na Kole štěstí můžete vytočit 100 000 Kč

Soutěž o krásné ceny s Kolem štěstí Sazka Klubu pokračuje i v říjnu. Kromě příspěvku na tikety nebo stírací losy si tento měsíc můžete vytočit 100 000 Kč. Proto svoji Sazka kartu určitě použijte pokaždé, když míříte do trafiky třeba pro Sportku nebo Zlatou rybku.

Ještě Sazka kartu nemáte? Zřídit si ji můžete pohodlně na kterémkoliv z mnoha tisíc prodejních míst s terminálem Sazky. To nejbližší najdete na mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také