Nejlíp investované peníze života! Za 60 Kč získal senior ve Sportce přes 26 milionů

Nesází sice pravidelně, ale když má cestu kolem oblíbeného obchodu, kde si může koupit tiket Sportky, učiní tak. A jedno podobné rozhodnutí se mu stálo osudným. I když ho tiket do loterie nestál víc než šest desetikorun, investice se muži znásobila víc než královsky. Díky Sportce má teď na účtu navíc 26 052 388 Kč.

Přečtěte si také: Tiket Sportky ukrytý v šicím stroji přinesl Češce skoro 14 milionů korun


Sportka je nejoblíbenější loterií u nás a do nebe ji odteď bude jistě vynášet i náš dnešní výherce. Díky této číselné hře je nyní bohatší o víc než 26 milionů korun, a to přitom do hry nikdy nedával víc peněz, než si mohl dovolit.
 

K milionům ho přivedlo pouhých 60 korun

„Sázím pravidelně tak dvakrát do měsíce,” říká výherce, který překročil šedesátku. „Pravidlem je návštěva oblíbeného obchodu, kde mají terminál Sazky, a je to tak dvakrát do měsíce,” prozrazuje muž taktiku, která ho přivedla k desítkám milionů.

Za svůj výherní tiket přitom nezaplatil majlant: jestli si myslíte, že miliony můžete vyhrát, jen když vsadíte plnou sázenku ze 220 Kč, jste na omylu. Tento muž sází „pouhé” dva sloupečky se Šancí, které ho stojí jen 60 Kč. A přesně takový tiket mu přinesl miliony.

„Sportku hraji už odhadem asi čtyřicet let, a to nejen proto, že jsem slosování zvyklý sledovat v televizi po zprávách,” zamýšlí se výherce. „I když jsem dosud vyhrával hlavně stokoruny, nikdy mě to neodradilo, abych si zašel pro nový tiket, protože jsem vždycky tak nějak tušil, že vyhraji.”
 

O výhru se podělil s přáteli

První reakce, když muž zjistil, že vyhrál, vás asi nepřekvapí. „Zavolal jsem svým kamarádům, abych se s nimi o tu radost podělil,” nechává nás do svého soukromí nahlédnout výherce. Zároveň ale podotýká, že neví, jak s tolika penězi naloží.

„Mám dvě děti, takže jim určitě přispěji, aby se měly o trochu líp,” přemýšlí nahlas muž. „A zbytek? To je zatím ve hvězdách…”

My našemu dnešnímu výherci přejeme, aby si 26 milionů ze Sportky užil plnými doušky. A připojujeme ještě informaci, že je ve Sportce právě 164,3 milionu korun. Ukrojíte si část, nebo budete brát hned celý Superjackpot? Svůj online tiket můžete pořídit na tomto odkazu.

Úvodní obrázek nezachycuje skutečného výherce, jde pouze o ilustrační fotografii.

Přečtěte si také